- Konu Yazar
Herkese Merhaba Abilerim kardeşlerim.Ben aranıza yeni katıldım adım Berkay. Martta ehliyetimi aldım nisanda abim sağolsun Doğum günü hediyesi motor hediye etti (bu olaydan sonra üvey kardeşim çoğaldı :queen: ). Önce mahallede 30 km kadar dur, kalk v.s. çalıştım, sonra hiç e5 çıkmadan şehir içinde 150km yol yaptım biraz olsun trafiğe alışmak için ve artık E5'e çıkma zamanı geldiğini düşünerek bugün insanlık için küçük ama benim için çok büyükbi adım olan ilk yol deneyimimi yaşadım :flower: . Öncelikle biraz duygularımdan bahsedeyim (yeni yanan içimdeki heyecanı maruz görün
). üzerinden kaç saat geçti suratımdaki gülücük hala duruyor. Gerçekten bu motosiklet bambaşka bir dünya, bambaşka bir hayat. (hepiniz biliyorsunuz gerçi ama) o motorla 80 90 la yolda süzülürken kuşlardan hiç bir farkınız yok, şehir içinde bindiğin motor değilmiş yani yola çıkınca bunu anlıyorsun. Resmen uzuuun up uzun yıllardan sonra ilk defa bu çocuksu sevinci tadıyorum gene bu mükemmel duyguyu. Neyse yaz yaz sabaha kadar yazarım o haldeyim. Sizi daha fazla sıkmadan fotoğraflara geçeyim.
(ilk gezim olduğundan fotoğraf çekmek yerine anca motor kullanmaya odaklanabildim kusura bakmayın
)
Rotamız 15km lik Değirmendere den Sunni baba Türbesi ve Piknik Alanına...
İlk yol fotoğraflarım
Bu asfalt kısımdan sonra uzun bir süre dağa tırmanış başladığından fotoğraf çekemedim. Yol asfalt mıcır yağmurun getirdiği çamur ile bulamaç olmuş durumda o durumda hiç aklıma gelmedi fotoğraf doğrusu
. O yolları atlatıp piknik Alanına vardıktan sonra.
Bu arkadaşta öyle hevesliydiki motora al 1 tur bin desem binecek. Koklanmadık yerini bırakmadı motorun hatta hatıra Fotoğrafı bile çektirdik :cherry:..
Motor falan hikaye olay salıncaktaymış. Motordaki adrenalinin minimum 2 katını yaşatıyor
..
Muazzam bir manzarası vardı ama biz gittikten sonra çöken sis ve yağan yağmurla birlikte beyazlıktan başka hiç birşey göremez olduk ve manzarayı paylaşamıyorum sizlerle.
Yağmurdan kaçıp Çardağa sığındıktan sonra bir pikniğin en güzel yerine geldi sıra tabiki mangal
..
(Görüntümden belli olan iştahımla) mangalın olmasını daha fazla bekleyemedim, 1 2 resimde motorda çekilelim de zaman geçsin bari
:queen:
Ve en sevdiğim makine ile en sevdiğim insanın muhteşem uyumu
Mangalı daha fazla bekleyemeyen annem babamı gel bir tur gezdireyim diyerek arkasına alır
...
Ve en sevdiğim fasıl YAŞASIN YEMEEK YEMEEEK
....
Mangal üstü olmazsa olmazı semaverde çay tabiki
Dönüş yolu biraz daha sıkıntılı geçti her çıktığın yeri inmek kolay değilmiş
. Dönerken de malesef fotoğraf çekemedim. En son evin önünde pislik içinde olan yıbırımı yıkayıp garaja kaldırmadan önce. Dinlenmeyi haketti kolay değil garibim beni taşıyor 
...
Şuan en büyük hayalimi gerçekleştirdim. Burada ki her gezi yazısını okudukça içim gidiyordu sonunda küçükte olsa benimde 1 gezi yazım var
... Umarım sıkmamışımdır ben şuan o kadar eğleniyorumki umarım sizinde okurken hoşunuza gider. Herkese iyi akşamlar. Tekeriniz düz bassın grenajınız asfalt yüzü görmesin
....
(ilk gezim olduğundan fotoğraf çekmek yerine anca motor kullanmaya odaklanabildim kusura bakmayın
Rotamız 15km lik Değirmendere den Sunni baba Türbesi ve Piknik Alanına...
İlk yol fotoğraflarım
Bu asfalt kısımdan sonra uzun bir süre dağa tırmanış başladığından fotoğraf çekemedim. Yol asfalt mıcır yağmurun getirdiği çamur ile bulamaç olmuş durumda o durumda hiç aklıma gelmedi fotoğraf doğrusu
Bu arkadaşta öyle hevesliydiki motora al 1 tur bin desem binecek. Koklanmadık yerini bırakmadı motorun hatta hatıra Fotoğrafı bile çektirdik :cherry:..
Motor falan hikaye olay salıncaktaymış. Motordaki adrenalinin minimum 2 katını yaşatıyor
Muazzam bir manzarası vardı ama biz gittikten sonra çöken sis ve yağan yağmurla birlikte beyazlıktan başka hiç birşey göremez olduk ve manzarayı paylaşamıyorum sizlerle.
Yağmurdan kaçıp Çardağa sığındıktan sonra bir pikniğin en güzel yerine geldi sıra tabiki mangal
(Görüntümden belli olan iştahımla) mangalın olmasını daha fazla bekleyemedim, 1 2 resimde motorda çekilelim de zaman geçsin bari
Ve en sevdiğim makine ile en sevdiğim insanın muhteşem uyumu
Mangalı daha fazla bekleyemeyen annem babamı gel bir tur gezdireyim diyerek arkasına alır
Ve en sevdiğim fasıl YAŞASIN YEMEEK YEMEEEK
Mangal üstü olmazsa olmazı semaverde çay tabiki
Dönüş yolu biraz daha sıkıntılı geçti her çıktığın yeri inmek kolay değilmiş
Şuan en büyük hayalimi gerçekleştirdim. Burada ki her gezi yazısını okudukça içim gidiyordu sonunda küçükte olsa benimde 1 gezi yazım var