Dedegül Dağları Sonbahar Kampı

Süper bir gezi olmuş tebrikler

Teşekürler...:rendeer:

hiç çadırlı gezi yapmadım,canım çekti.paylaşım için teşekkürler.

Kesinlikle tavsiye ederim,her mevsimde başka güzel oluyor...

vay be işte bu çok güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık

Teşekürler...:rendeer:

Yüreğinize emeğinize sağlık muhteşem sonraki motorum enduro olacak gibi :) bu yazılan ve manzaralardan sonra :)

Rotanız doğaya doğru ise kesinlikle enduro....

ne kadar güzel yerler tekerinize sağlık, allah yolunuzu açık etsin :wiinkk:

Hepimizin yolu açık olsun.Çok teşekürler...

abi on numara gezi olmuş elinize sağlık inş. bende gidecem o taraflara yazın alanyadan

Sevgili Fat kesinlikle tavsiye ederim...
Sevgilerimle...:rendeer:

Harika bir gezi olmuş ugur hocam başarılar

Teşekürler Ramazancım...
Sevgilerimle...:rendeer:

harika gezi yapmıssınız manzaralar süper emeğinize sağlık paylaşımınız için tşkler

Yorumunuza teşekürler....:rendeer:

Hey maşallah ya :)
Bizde geziyoruz sanıyoruz.

Her gezi kendi içinde özel ve anlamlıdır.Gönlünüzdeki rotalara erişmeniz dileğiyle...
Sevgilerimle....:rendeer:

abi süper gezi olmuş.....

Çok teşekür ederim....:rendeer:

off çok güzeldi Allah bize de nasip etsin inşallah :)

En kısa zamanda inşallah...Selamlarımla...:rendeer:

yaşamak böle bişiy işte...:cat:

Hemde yaşamanın ta kendisi...:rendeer:

Çok güzel bir anlatım, çok güzel fotoğraflar, motorlarınıza ellerinize sağlık. vay beee :) diyorum.

Güzel yorumunuza çok teşekürler...:rendeer:

---------- Post added at 02:59 ---------- Previous post was at 02:57 ----------

kesinlikle mükemmel...:cat::rendeer:

Çok teşekürler...:rendeer:

imrenerek baktım tüm fotoğraflara gercekten tebrik ederim nazar değmesin mizlerede böyle dogayla kucaklaşmak nasip olsun inşallah insan bu sehir karmaşaşasından sıkılıyor herzaman derim hayat anadoluda diye .... saygılar sevgiler

imrenerek baktım tüm fotoğraflara gercekten tebrik ederim nazar değmesin mizlerede böyle dogayla kucaklaşmak nasip olsun inşallah insan bu sehir karmaşaşasından sıkılıyor herzaman derim hayat anadoluda diye .... saygılar sevgiler

Çok teşekürler.Anadoluya da bekleriz...Selamlarımla...:rendeer:

Süper Bi gezi Olmuş tekeriniz düz bassın...

Teşekürler...Herkesin tekerinin düz basması dileğiyle...:rendeer:

aslına bakarsanız ben bu geziye tam 4 kez baktım,bu 5. bakışım, bu geziye her bakışta birşeyin eksik olduğunu düşündüm,ben UĞUR beyin böyle güzel bir gezisine teşekkür etmemişsim , bu güzel görsel ziyafet için size çok teşekkür ederim!,sanmayınki sadece bu gezinizi okudum, o MEHMET ERCAN VE SİZİN (yüksek irtifa toroslar) gezisi ve MEHMET ERCAN beyin (yüreğinin götürdüğü yeregit) gezileri benim bu güne kadar gördüğüm engüzel gezilerdi.sizleri sadece sanal ekrandan tanıyor olsamda,bir gün sizlerle tanışmayı umut ediyorum.ALLAH sizlere ve bütün motorcu kardeşlerime kaza bela göstermesin, saygılar sayın arkadaşım...

abi ne yaptınız yaa fotoğraflara bakmaktan başım döndü valla :santa:
şaka bir tarafa süper bir gezi yapmışsınız o dağları ormanları,köyleri kendim gezmiş kadar oldum :wiinkk:
geziniz kadar verdiğiniz sosyal mesaj da güzeldi hani ^^tarla süren çiftçi fotoğrafında yazdığınız yazı^^ :thumleft:
tekeriniz düz bassın

müthiş gezi, müthiş görseller :cat: elinize ayağınıza sağlık

böyle bir gezi için yanınıza tam olarak neler aldınız peki? özellikle çadır vb için?

Arkadaşlar şuan bu konudaki fotoların hiç birini göremiyorum Cromeden de,explorerdanda,androiddende baktım yok yerinde bir kare ve içinde Look Who's popular diye başlayan bir yazı,acaba siteden fotolarmı kalktı yoksa benim bilgisayarımdanmı?

Arkadaşlar şuan bu konudaki fotoların hiç birini göremiyorum Cromeden de,explorerdanda,androiddende baktım yok yerinde bir kare ve içinde Look Who's popular diye başlayan bir yazı,acaba siteden fotolarmı kalktı yoksa benim bilgisayarımdanmı?
ARKADAŞIM SENİN BİLGİSAYARINDA BİR PROBLEM YOK İKİ GÜN ÖNCESİNE KADAR RESİMLER GÖRÜNÜYORDU AMA ŞİMDİ NEDENSE RESİMLER GÖRÜNMÜYOR.

Çok güzel bir gezi olmuş. Fotoğraflara baktıkça dağların kokusu geliyor sanki. Çok canım çekti yaaa.

İzmir İl Temsilcisi
Cok guzel bir gezi paylasimda bulundugunuz icinde tesekkur ederiz..emeginize saglik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar