DEDE mizin GEZİSİ (AKDENİZ ve EGE TURU)

Selamm dede helallll olsun baya guzel yerlerı gezmişşş tam ortam adamı heeeee

Rahmi abi gercekten çok hoş güzel bir gezi olmuş.İmrenmemek elde deil , bize yaşattıgın bu görsel güzellik için teşekkürler.Saygılar sevgiler abicim...

olağanüstü. çıkıp bi uzun yol yapasım geldi ama nereye kadar anca köy yolundan sahil kenti Kumla' ya kadar. Ehliyetim olsa dedemi örnek alırdım ama 17 yaşıma 1 yılım var... tebrik ederim

dede harikalar yaratmışsın keşke seni marmariste görebilseydim. şansızlık. güzel paylaşımlar için teşekkürler

Vay be helal olsun. Rota ve gezdiği yerler gerçekten çok hoş. Maşaallah diyeyim de nazar değmesin :)

Bu arada tarz olarak bi honda shadow daha çok yakışırmış :cat:

Biz de hafta sonu kaçamak yapıp bikaçyüz kilometreyi gezdik diye seviniyoduk:)
Gezi dediğin böyle olur, bütün güneyi tarayacaksın işte böyle:)
teşekkürler paylaşım için, harika gezi:cat:
Herkese kazasız belasız sürüşler ve geziler.

kamera şakası gibi... idolümsün dede :cat: param olsa bir harley çekerdim altına :cherry:

Tek kalimeyle mükemmel.dede diyen kim ya keşke bende dede olabilsem dede olmak buysa razıyım abi

Dede nin önünde saygıyla eğilmekten başka ne gelebeilir şu aciz kulun elinden

dede yorum yok....sen bizide kendini de aşmışsın ne denirki....Allah sağlığını daim motosikletini arızasız kılsın

şahane bir gezi , mükemmel yerler ,fotoroman gibi kareler...helal olsun..paylaşım için tşk..nice güzel gezilere ...::biggrinn..::biggrinn..::biggrinn

Maşallah!

Yurdumuzda böylesi dedelerimiz arttıkça sırtımız yere gelmez:cat:nice nice turlara :rendeer:

Birde merakım Rahmi bey bu yaşta buysa ,gençliğinde nasıldı, o maceralarla da ilgili ipucu lütfen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper ötesi olmuş,elinize ayağınıza sağlık,akdenizin görüntüsü yeter,sesi yeter,kokusu yeter.........

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dedeme helal olsun be motorcu adammış,tam emekli işi yapmış dedem egeyi keyifle gezmiş.

resimlere baktım baktım bitmek bilmedi .ve resimler bitince sanki bi türkiye turu atmış gibi oldum..çok güzel yerler gezilmiş ..şahane olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar