Debriyaj Patladı (Kopan parça ne?)

volkan abi çook dikkatli bak parçanın çkan yerine istersen sana dondurup 2-3 tane fotosunu gonderıyım deponun altından gelıyo deponun bıraz yukarı kalktığını görüceksin zaten

Arkadaşlar o adamın eli. Dikkat ederseniz montun bitti yerde artık adamın eli yok motordan inerken. Patlayan şeyde motor üst kapağı.

Arkadaşlar o adamın eli. Dikkat ederseniz montun bitti yerde artık adamın eli yok motordan inerken. Patlayan şeyde motor üst kapağı.

Şef o anı durdurup yuvarlak içine alıp imageshacke yüklesene bi...tezin güçlenir hem...sonuçta el çok hassas ve içindeki kemikde öyle anlatıldığı şekilde beton gibi taş gibi değil...

bi video daha önce forumda verilmişti. tartışılmıştı o zaman silindir demişlerdi depoyu delip gelen şey debriyaj patlaması değil. bence giden şeyde eldivene benziyor adamın elinini kopup gideceğini sanmam

Son düzenleme:
Arkadaşlar detaylı incelemem sonucu adamın eline çarpan parça ile adam bileğini içeri büküyor aslında kopmuyor video'nun sonuna doğru motordan inerken bir anlık eldiveni görülüyor elinde. Sanırım kopan parça depo yanındaki plastik aksam olsa gerek.

banada öyle geldi...çünkü ivmelenmesi ve savrulması bana ağır bir kütle gibi geliyor...

İçim gitti ya çok kötü oldum valla.
Bi anda çtonk die fırladı ayyy Allah korusun.

bence burada terspatlama olusuyor hava emiş borularısıkışmanın etkisiyle parçalanıyor veya hava filtresi sıkışma yapıyorda olabilir ama şu bi gerçekki orada bi geritepme var oanda pilot korkudan panik yapıyor olay boyle bence

Bu video daha evel burda yer almisti , kopan parca motorun ust kapagi yaziyor zaten okursaniz. Asiri gaz vererek starti beklerken kapak firliyiyor adamin eline carpmis ama yaralanma yok.

Çok ii. Ya ilk psikolojiyle baktığın zaman sanki ele benziyor...

o kesinlikle el degil ontarftan biseler fırlıyor ama anlamadım ama eli olmadıgı kesin(adamın eldivenide olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar