debriyaj hakkında

öncelikle herkese iyi günler.hayırlı işler.arkadaşlar daha önce debriyaj manetim boşa çıkıyor demiştim.debriyaj tarafını açtım.debriyaj tasını sıkan büyük somun gevşemiş.şimdi bi kaç sorum olacak.

1-yağı boşaltırken zaman karterin altına bez tuttum.çok az bir miktar çapak geldi.bu durum normalmidir.
2-benim bildiğim kadarıyla bu çapakların bir kısmını yağ bir kısmınıda ysğ filtresi hapsediyor ve silindirlere gitmeisni engelliyor.yanlış mı biliyorum.
3-bu çapaklar bana bi sıkıntı doğrabilirmi.ve bunları nasıl temizleyebilirim.örneğin karter tapasını kapatsam balataları takmadan yağ koyduğumuz yerden 3-5 litre yağ koysam ve sonra tapayı çıkarsam temizlik yaparmı.
4-balataları ve saclarını oturtuğumuz sepetin 6 kolundan bir tanesi kaynaklı sorun olurmu.
Bilgi verirseniz sevimnirim.motosikletim 98 zx9.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaynak iyi yapıldıysa,şimdiye kadar sorun yapmadıysa bundan sonrada yapmaz,kartel temizleyici yağlar mecvut biraz pahalıdır fakat tertemiz yapar,

abi sağolasın.bu karter temizleyici malzemeyi nerden bulabilirim.veya senin bildiğin bi marka varmı.bi de önceden sorduğum gibi bu çapaklanma normal değilmi.ben olur diye biliyorum.iyi günler ALLAH'a emanet ol.

arkadaşlar sorularımı yanıtlayacak ve cevaplayacak birileri yokmu.Endurocu01 abime teşekkürler.bazı sorularımı yanıtlamış.lütfen cevap verin.

abi sağolasın.bu karter temizleyici malzemeyi nerden bulabilirim.veya senin bildiğin bi marka varmı.bi de önceden sorduğum gibi bu çapaklanma normal değilmi.ben olur diye biliyorum.iyi günler ALLAH'a emanet ol.

arkadaşlar sorularımı yanıtlayacak ve cevaplayacak birileri yokmu.Endurocu01 abime teşekkürler.bazı sorularımı yanıtlamış.lütfen cevap verin.

Son düzenleme:
arkadaşlar sorunumu çözdüm.ilginiz için hepinize teşekkür ederim.hepinizden ALLAH razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar