Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaa! Evet, o konuyu hiç hatırlatma, uzaktakine özlem, bambaşka bir şey, :salut: ama allahtan, birincisi laesci'nin bir ayağı bodrumda, ikincisi de İstanbul'da da artık ''mt'' gibi bir ailesi olduğunu biliyorum. Buda insanı rahatlatıyor. :rendeer: :rendeer: :rendeer:
valla haklısın ozturk_sertac tüm aileyi burda topluyoruz :cherry: hoşbulduk starsaılor biz dilek tutamıcazmı yaaa şebo anladım ben kapiş cumaya görüşürüz özledım zatennn:salut: teşekkür ederim mes çok sağol hoşbulduk serdar23_bilgem teşekkur ederım hoşbulduk
laesci aramıza hoşgeldin. böyle dediğime bakma ben senden birkaç saat sonra üye oldum. ew sahibi moduna girdim hemen. seni de bu forumda görmek keyif verici ii sürüşler &
nasıl nerde hani yeditepeli34 yoksa sen marmaristemisinn::evil::evet sen marmaristesinn ay çok kötü oldum şimdiii:salut: gençliğimin en kraker yılları orda geçti:cherry: günnücek mi ühüüü:salut: neyse yinede sağoll.sağol erkut sende hoşgeldin:cherry: teşekkür ederim kürşad_korkut hepberaber.