Dayanamadım bende geldim!!

sağol bathu.valla haklısın ozturk_sertac :cherry:

teşekkür ederim shape85 :cherry:

Son düzenleme:
Damla ben seni de teyzeni de çok seviyorum biliyor musun :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Damla ben seni de teyzeni de çok seviyorum biliyor musun :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

bizde seni seviyoruzdur eminim. peki de sen kimsin :D:D :rendeer: :queen:

sormadım farzet emreciğim :D bizde seni çok hemde çok seviyoruz. :)

Son düzenleme:
bizde seni çoooookkk seviyoruz emre abi :) sevgi seli maşallahhh:cherry:

yurdun dört biyanına dağılmış aileyi MT bir araya getirdi sanırım. Teşekkürler MT :queen:

yurdun dört biyanına dağılmış aileyi MT bir araya getirdi sanırım. Teşekkürler MT :queen:

Yaa! Evet, o konuyu hiç hatırlatma, uzaktakine özlem, bambaşka bir şey, :salut: ama allahtan, birincisi laesci'nin bir ayağı bodrumda, ikincisi de İstanbul'da da artık ''mt'' gibi bir ailesi olduğunu biliyorum. Buda insanı rahatlatıyor. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

damlacım hoşgeldin
cuma günü görüşmek üzere
anladın sen:)
fatih yada ozandan bilgileri alabilirsin.

mes

biraz geç oldu ama kusura bakma.Aramıza hoşgeldin Laesci:) Biz çok büyük bir aileyiz.Xeynanın yeğeni başımızın tacıdır:rendeer: :queen:

Aramıza hoş geldin.:rendeer:

Faydalı bilgiler edinecek, seviyeli arkadaşlar bulacak, güzel vakit geçireceksin.:)

valla haklısın ozturk_sertac tüm aileyi burda topluyoruz :cherry: hoşbulduk starsaılor :) biz dilek tutamıcazmı yaaa:( şebo anladım ben kapiş cumaya görüşürüz :p özledım zatennn:salut: teşekkür ederim mes çok sağol hoşbulduk :) serdar23_bilgem teşekkur ederım hoşbulduk:)

aramıza hoşgeldin...kalıcı olman dileğiyle...yakala dünyanın incisi marmarissiden bi avuç dolusu günnücek esintisi ,,,,,,,,püüüfffffff,,,,,,,::nefes:: ::nefes:: ::nefes::

laesci aramıza hoşgeldin. böyle dediğime bakma ben senden birkaç saat sonra üye oldum. ew sahibi moduna girdim hemen. seni de bu forumda görmek keyif verici ii sürüşler &

nasıl nerde hani yeditepeli34 yoksa sen marmaristemisinn::evil::evet sen marmaristesinn ay çok kötü oldum şimdiii:salut: gençliğimin en kraker yılları orda geçti:cherry: günnücek mi ühüüü:salut: neyse yinede sağoll.sağol erkut sende hoşgeldin:cherry: teşekkür ederim kürşad_korkut hepberaber.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar