Dayanamadım bende geldim!!

Herkese merhaba..Adım Damla.Marmariste büyüdüm,son 2 sene Bodrumda yaşadım şimdi İstanbulda okuyorum :) yani hangi gruba gireceğimi bilmiyorum:silent: umarım aranızda banada yer vardır...Sevgilerimle.

Merhaba By Mükemmel.Hayır benim değil arkadaşımın.inş.birgün benimde olurr:D

yavrukuşum, canım yeğenim, hoşgeldin aramıza, ve emin ol, hem istanbul hem muğla grubunda kendine yer bulacaksındır. ışık ve sevgiyle kal.

Hoşgeldin arkadaşım.Yazın İstanbul'da kalmazsın zannedersem.Marmaris'deki değerli arkadaşlarımızda snan yardımcı olacaklardır.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Öncelikle teyzemmm hoşbulduk yine buluştuk:rendeer: sevgili Darkdıamond teşekkür ederim.daha belli değil marmarıste olup olmayacağım çünkü okurken bır yandanda çalışıyorum sıcaklara dayanamayıp istifa edersem yada çıldırır marmaris dıye tutturursam belki kovarlar o zaman kesin marmarıste olucam:p Ve Sevgili BBRR yardımların için teşekkür ederim hepsini dikkatle inceliyeceğim.herkese tekrar hoşbulduk :cherry:

Titanium C3R teşekkür ederimm.

Son düzenleme:
Hoşgeldin şeker :) Bir Damla mız daha var (starsailor ) :cherry: O da İstanbul da :cat:

hoşgeldin sen de benim gibi yayalardansın :) benim birkaç günüm var, umarım sen de en kısa zamanda alırsın istediğin motoru :thumleft:

hoşbulduk pseudo.senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.tekerin yerden kesilmesin inş.benim almama bıraz daha var hatta çok var:salut:

Teşekkür ederim Eroldayı hoşbulduk :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin çarpı milyar :queen:

hoşgeldin demezsek ayıp olur degilmi? Umarım her şey gönlünce olur bütün istediklerine bir an önce kavuşursun.başarılar

Herkese merhaba..Adım Damla.Marmariste büyüdüm,son 2 sene Bodrumda yaşadım şimdi İstanbulda okuyorum :) yani hangi gruba gireceğimi bilmiyorum:silent: umarım aranızda banada yer vardır...Sevgilerimle.

arkadaşım en son dün gece kotayı doldurduk valla:pale:

neyse senide arkaya bir yere sıkıştırırız sanırım:silent: :p

hoşgeldin kalıcı olman ve forumda aradıgını bulman diegiyle...:rendeer:

Sevgili Solistalper,xxxxx,cbr-memoli,elınt hepinize teşekkür ederim.Hoşbulduk.elınt ben araya bıyere kaynarım merak etme:cherry:

[pankart]hoşgeldin..[/pankart] karakter sayısı yükselecek yüksellllllllllllllllllllllllllllllll :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar