- Konu Yazar
bu gün motorumu servise götürdüm maslak sanayide yılmaz usataya yardımcısı olan usta yağ mağ deeğiştirdi orasına burasını sıktı etti marş basmıyordu o sorunu halletti .. bence çekişte fark ediyor yağ değişimi kaymak gibi geldi bana ama belki psikolojiktir 
çıktık yola abimle onda hyosung var eminönü ne gidicez bi araba girdi götüme bende 40-50 gidiyorum az ilerde kırmızı yanıo
sola yanaştım napıyosun dedim
- yav sağdan gitsene şeridi ortalamışsın dedi
ee dedim bütün arabalar duruyor kırmızıyı görmüyor musun dedim
abim sinirli birisidir (boy 1.85 kilo 100
) dedim şimdi abim adamı dövmesin
öüne geçtim çok yavaş gittim sonra gazzzzz
))
cadde bostan sahildeyim malum 4 şerit var ama en sağ şeritte ya dolmuşlar zırt pırt girer yada arabalar park eder ben 2. şeritteyim ben yaşlarda bi çocuk götüme girer gibi yaptı sonra önüme geçti
aynen soluna geçtim ne yapıyosun dedim
dedi sağdan git
sahilde gidiyoruz yavaş yavaş
abimde aynen yanımıza geldi....
ben dövecem seni dedim tabi içimden
neyse 4 şerit var 3 senin dedim sonra o hıyar zat trafikte sıkıştı tabi
yanına geldim gazaa asıldım allahtan egzos delik ayarı verdim yani
2 olayda da diğer sürücülerin bizleri birer taşıt değil motorlu serseri olarak gördüklerinin kanıtı bence
yav artizzlik yapıyorsunuzda biriniz neden çek kenara demiyorsunuz da kafanıza kaskı yapıştıramıyorum
))
çıktık yola abimle onda hyosung var eminönü ne gidicez bi araba girdi götüme bende 40-50 gidiyorum az ilerde kırmızı yanıo
sola yanaştım napıyosun dedim
- yav sağdan gitsene şeridi ortalamışsın dedi
ee dedim bütün arabalar duruyor kırmızıyı görmüyor musun dedim
abim sinirli birisidir (boy 1.85 kilo 100
öüne geçtim çok yavaş gittim sonra gazzzzz
cadde bostan sahildeyim malum 4 şerit var ama en sağ şeritte ya dolmuşlar zırt pırt girer yada arabalar park eder ben 2. şeritteyim ben yaşlarda bi çocuk götüme girer gibi yaptı sonra önüme geçti
aynen soluna geçtim ne yapıyosun dedim
dedi sağdan git
sahilde gidiyoruz yavaş yavaş
abimde aynen yanımıza geldi....
ben dövecem seni dedim tabi içimden
neyse 4 şerit var 3 senin dedim sonra o hıyar zat trafikte sıkıştı tabi
yanına geldim gazaa asıldım allahtan egzos delik ayarı verdim yani
2 olayda da diğer sürücülerin bizleri birer taşıt değil motorlu serseri olarak gördüklerinin kanıtı bence
yav artizzlik yapıyorsunuzda biriniz neden çek kenara demiyorsunuz da kafanıza kaskı yapıştıramıyorum