böyle yapan bi adam, bu işi kasıtlı ve özellikle yapmış demektir. aklından "bak nasıl düşürüyorum ben şimdi bunları" diye geçirmiş, eylemi yapmış, arkasından oturup bakalım ne olacak diye seyretmiş. bence bu bir cinayete teşebbüs davası olmalı ama memlekette yok ki öyle bi kavram...
geçmiş olsun. hakadene, hakettiği gibi muamele etmek gerekir. eğer bu işin peşini bırakacak olursanız bilin ki, aynı tehlikelere maruz kalacak ve kalmaya potansiyel aday tüm motorcuların vebali üzerinizde kalır...
Ya öyle bişey yaptı ki bu adam, orta şeritten giderken otobüsün kafasını hafif sağ şeride doğru çekti. Zaten çok yavaş gidiyodu, ben de tamam heralde bu sağ şeritten yavaş yavaş gidecek, sabahın erken saati yolcu olmadığı için yavaş takılıyor ya bunlar, öyle sandım. Sonra bi anda tam sol yapmasın mı... Neye uğradığımızı şaşırdık, ne sinyal ne bişey zaten. Allahım çok şükür ki düşüp sürüklenerek durdurabildik kendimizi. Ya otobüse göbekten girseydik, veya altına alsaydı bizi?

ale: Aklıma geldikçe o anı yaşıyorum resmen...
Bu işin peşini bırakır mıyım hiç? Buraya kadar geldim, yüzdüm yüzdüm kuyruğundayım artık. Daha bitmedi onunla işim. :cat: Sağolasın. :rendeer:
Evettt.
Çok güzel bir haber, gözün aydın... :rendeer:
Banu çok teşekkür ederim. :rendeer:
Gözünüz aydın,manevi olarak yıpratmış zaten,biraz olsun moral olur size de.Sağlığınız da daha iyi olur inşallah zamanla:rendeer:
Sağlığım iyi şu anda çok şükür, bir problem kalmadı. Çok teşekkürler. :rendeer:
kutlarim! gozunuz aydin!
ceza olarak, o adama 1 ay boyunca kendi sofor arkadaslarinin kullandigi otobuslerin hatlarinda motor surdurulebilseydi keske.. iste o zaman anlardi nasil bir okuz camiasinin parcasi oldugunu. acaba o gevrek gevrek gulerek durakta cay icerken ballandira ballandira anlattiklari ''gecen soyle makas attim, boyle yol kestim'' gibi denyoluklardan gurur duymaya devam eder miydi?
Çok teşekkür ederim. :rendeer: Acı ama gerçek. Malesef çoğu böyle... 1-2 tane fazladan yolcu alabilmek için yollarda yapmadıkları numara kalmıyor, bizlerin ve diğer sürücülerin hayatlarıyla oynuyorlar ve inanılmaz ama bununla övünüyorlar. Bir kısmı bundan sonra bununla övünemeyecek, daha çok dersler çıkaracak bu yaptığından.
inş bundan sonra hiç mahkeme işin olmasın :rendeer:
Gürkan abi, şenlik daha yeni başlıyor.

Onu da halledeyim, ondan sonra hiç birimizin mahkemelerde işi gücü olmasın inşallah. :cat: