Davamı kazandım!!!!!!

Gözünüz aydın,manevi olarak yıpratmış zaten,biraz olsun moral olur size de.Sağlığınız da daha iyi olur inşallah zamanla:rendeer:

kutlarim! gozunuz aydin!

ceza olarak, o adama 1 ay boyunca kendi sofor arkadaslarinin kullandigi otobuslerin hatlarinda motor surdurulebilseydi keske.. iste o zaman anlardi nasil bir okuz camiasinin parcasi oldugunu. acaba o gevrek gevrek gulerek durakta cay icerken ballandira ballandira anlattiklari ''gecen soyle makas attim, boyle yol kestim'' gibi denyoluklardan gurur duymaya devam eder miydi?

bin tepesin anlasınlar bundan sonra oyle haldır huldur arac kullanılamayacagını..
Tazminatınıda 100.000 den asagı acma bence...

güzel bir haber inş. son olur senin adına çektiklerinin yanına mükemmel bir teselli savaştığın için kutlarım :rendeer::cat:

atlantic çok sevindim, geçen sene aynı dönemlerde kaza yapmıştık hatırlarsan, benimde kaza sonrası karşı tarafla mücadelem lehime sonuçlandı, tekrar geçmiş olsun

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
böyle yapan bi adam, bu işi kasıtlı ve özellikle yapmış demektir. aklından "bak nasıl düşürüyorum ben şimdi bunları" diye geçirmiş, eylemi yapmış, arkasından oturup bakalım ne olacak diye seyretmiş. bence bu bir cinayete teşebbüs davası olmalı ama memlekette yok ki öyle bi kavram...

geçmiş olsun. hakadene, hakettiği gibi muamele etmek gerekir. eğer bu işin peşini bırakacak olursanız bilin ki, aynı tehlikelere maruz kalacak ve kalmaya potansiyel aday tüm motorcuların vebali üzerinizde kalır...

Ya öyle bişey yaptı ki bu adam, orta şeritten giderken otobüsün kafasını hafif sağ şeride doğru çekti. Zaten çok yavaş gidiyodu, ben de tamam heralde bu sağ şeritten yavaş yavaş gidecek, sabahın erken saati yolcu olmadığı için yavaş takılıyor ya bunlar, öyle sandım. Sonra bi anda tam sol yapmasın mı... Neye uğradığımızı şaşırdık, ne sinyal ne bişey zaten. Allahım çok şükür ki düşüp sürüklenerek durdurabildik kendimizi. Ya otobüse göbekten girseydik, veya altına alsaydı bizi? :pale: Aklıma geldikçe o anı yaşıyorum resmen...

Bu işin peşini bırakır mıyım hiç? Buraya kadar geldim, yüzdüm yüzdüm kuyruğundayım artık. Daha bitmedi onunla işim. :cat: Sağolasın. :rendeer:

Süper bi haber bu :cat:

Evettt. :)

Çok güzel bir haber, gözün aydın... :rendeer:

Banu çok teşekkür ederim. :rendeer:

Gözünüz aydın,manevi olarak yıpratmış zaten,biraz olsun moral olur size de.Sağlığınız da daha iyi olur inşallah zamanla:rendeer:

Sağlığım iyi şu anda çok şükür, bir problem kalmadı. Çok teşekkürler. :rendeer:

kutlarim! gozunuz aydin!

ceza olarak, o adama 1 ay boyunca kendi sofor arkadaslarinin kullandigi otobuslerin hatlarinda motor surdurulebilseydi keske.. iste o zaman anlardi nasil bir okuz camiasinin parcasi oldugunu. acaba o gevrek gevrek gulerek durakta cay icerken ballandira ballandira anlattiklari ''gecen soyle makas attim, boyle yol kestim'' gibi denyoluklardan gurur duymaya devam eder miydi?

Çok teşekkür ederim. :rendeer: Acı ama gerçek. Malesef çoğu böyle... 1-2 tane fazladan yolcu alabilmek için yollarda yapmadıkları numara kalmıyor, bizlerin ve diğer sürücülerin hayatlarıyla oynuyorlar ve inanılmaz ama bununla övünüyorlar. Bir kısmı bundan sonra bununla övünemeyecek, daha çok dersler çıkaracak bu yaptığından.

inş bundan sonra hiç mahkeme işin olmasın :rendeer:

Gürkan abi, şenlik daha yeni başlıyor. :) Onu da halledeyim, ondan sonra hiç birimizin mahkemelerde işi gücü olmasın inşallah. :cat:

hayırlısı olsun arkadaşım...sen yeter ki iyi ol...sağlıklı ol...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
bin tepesin anlasınlar bundan sonra oyle haldır huldur arac kullanılamayacagını..
Tazminatınıda 100.000 den asagı acma bence...

Avukatımın dediğine göre maaş bile bağlanabilecekmiş bana, bacağımdaki hasardan dolayı. Bakalım, beterin beterini yapıcam onlara inşallah. Sağolasın. :rendeer:

güzel bir haber inş. son olur senin adına çektiklerinin yanına mükemmel bir teselli savaştığın için kutlarım :rendeer::cat:

Sağolasın. :rendeer: Hepimizin adına son olsun inşallah. :cat: Bir daha hiç birimiz bu acıları çekmesin artık... :pale:

atlantic çok sevindim, geçen sene aynı dönemlerde kaza yapmıştık hatırlarsan, benimde kaza sonrası karşı tarafla mücadelem lehime sonuçlandı, tekrar geçmiş olsun

Arkadaşım çok sevindim senin adına da!! Bir süper haber daha işte. :cat::cat: Sana da tekrar tekrar geçmiş olsun, Allahım tekrarını göstermesin hiç birimize. :rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
çok büyük geçmiş olsun. şimdi adamın canına ot tıkamaya almaya geldi. şimdiden başarılar.

bence çok ağır gitme( evli ve çoçuğu yoksa tabi), sonuçta o otobüs söförü sana acımamış olabilir(çayını almış bide sigarasını tüttürür.) çocuklarına yazık. Hakkını aramak ta tabiki haklısın ama bir araştır durumunu neyi var neyi yok aklını başına getirecek hatasını anlıyacak duruma getir.
Böylece insanlara acımam ama çoluğuna çocuğuna yazık.

olgay geçmiş olsun
davayı kazanmana sevindim.
umarım maddi ve manevi olarak kayıplarını geri getirir

Senin adına sevindim. İnsallah adelet herzaman haklının yanına olur...

Süper Moderatör (BBRR)
İşte haber yapılacak olay budur.. belki diğer araç sürücüleride motorlarında aynen onlar gibi vergi veren , muayene olan ,özel ehliyetsiz dahi kullanılamıyan bir araç olduğunu ve onlara karşı işlenen suçlarında cezasız kalmayacağını anlarlar.

Kaza yaptıktan sonra buna kader demeyip medeni cesaretle hakkını hukuksal yollarla arayan arkadaşımızı ve bilirkişi raporu doğrultusunda karar veren hakimi tebrik ederim.

İnsan hayatını hiçe sayarak ticaret yapan bu ve benzeri zihniyetin gereken en ağır tazminatlarla cezalandırılması Atamızında bize hedef olarak gösterdiği muuassır medeniyet seviyesine ulaşmada önemli bir basamak olacaktır

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar