Davamı kazandım!!!!!!

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Senin adına çok sevindim, geçirdiğin kaza ve sağlığına kavuşmak için olduğun ameliyatlar, hastanelerde geçen günler, sevdiklerinin korkuları, çektiğin acılar... Hepsini sen yaşadın, sevdiklerine yaşattın istemeden.. Biraz da o yaşasın, mahkemelere gidip gelerek, cebinden çıkacak paraları düşünerek.

çok sevindirici bir haber gerçekten şimdi ona bir unutmaması gereken bir ceza lazım.Bir hafta boyunca İstanbul trafiğinde aynı güzargahta siz otobüsü kullanacaksız o adamda motor kullanacak bakalım nasıl oluyormuş...

çok sevindim darısı diğer davaların başına inşallah :rendeer:

Güzel haber , anca böyle ders alır bu tipler . Bastır kardeş senin canının yandığı kadar yakmazsan canını hiç anlamayacaktır yaptıgını .

gözün aydın Allah büyük

Gözn aydın...Suçunu Kabuletmeyene bu yapılanlar az bile..Sürüm Sürüm Süründür... :D

Allah haklının yanındadır.çok sevindim.sonuna kadar git bence.oh olsun adiye

Şahsın ceza alması sevındırıcı ama senın yasadıklarında ortada arkasını getır tazmınat davası ac mutlaka tekrardan gecmıs olsun...

Süpersin çok iyi olmuş tebrikler.

geçmiş olsun kardeş

Gözünüz aydın sevindirici bir haber bu. Umarım son kazanız ve davanız olur. İnsanlıktan bile nasibini almamış bu insanlara neyse ki kanun cezasını verdi. Eskisinden daha sağlıklı olmanız dileklerimle.

Arkadaşlar, Allah hepinizden razı olsun. Tek amacım benim başıma geldi, başkasına gelmemesi için bu insan görünümlü uzaylıların bizlere daha dikkat etmesini ve bundan ders almasını sağlamak. Hakettiği cezayı fazlasıyla ödeyecek ve bundan sonra motosikletli gördüğü zaman hep beni ve özellikle cebinden çıkan mangırları hatırlayacak. Biz o kazada ölebilirdikte, belki kayıp sürüklenmesek bizi altına alacaktı. Çünkü önümüzden teğet geçti otobüs.. İnsan hayatıyla oynamak neymiş onu anlayacak... İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

çok güzel bir haber...sonuna kadar devam et kesinlikle...asla acıma...çünkü bundan sonraki süreç yalvarma süreci olcak....sende nasıl bir hasar bıraktı bilmiyorum ama en ufak bişiy bile olsa paha biçilmez...bitir onu adamım:cat:

Bende bıraktığı hasar ortada, dikişlerden dünya haritasına dönmüş bir bacak, çekilen onca acı ve psikolojik etkileri... Sağolasın. :cat:

Gözün aydın Olgay,
Umarım herşey gönlünce olur.Kazaya karışan arkadaşta bundan sonra 2 kat dikkatli olur. 5 yıl içindeki benzer bir kazada kusurlu bulunursa cezası paraya çevrilmiyor.Artı eski aldığı cezada yenisine ekleniyor yeni kanuna göre.
Darısı başıma diyeyim.

Canım arkadaşım, Allah razı olsun. Darısı en kısa zamanda senin başına inşallahhhhh...

Gözün aydın. Umarım öyle bir tazminat alırsın ki, otobüsü satmak zorunda kalır. Bir daha da başkasının kaza yapmasına sebep olmaz.

bravo davanı yarıda bırakma canını alki ders olsun herkeze

Gözün aydın...Bu iyi bir ders olur şoföre ve adam gibi kullanmaya çalışır umarım bundan sonra...

çok sevindim,gözün aydın....

davanda sonuna kadar git; en azından örnek teşkil etsin!!! onun başına gelecekler dolaylı yoldanda olsa meslektaşlarının,kendi camialarının kulağınada gidecek illaki....

belki birilerine ders olur...

ayrıca;inanaç meselesi tabi,müdehale edilmez ama; allah seni mutlu etti,bari sende bir garibanı yada ihtiyaç sahibini mutlu et...

tekrardan geçmiş olsun...

tebrikler, sevinicini paylaşıyorum.. aynı zamanda geçmiş olsun az da olsa tahmin edebiliyorum neler çektiğini :cat:

çok geçmiş olsun diyerek bişeyler yazmak istiyorum..davayı kazanman çok güzel..ona hayatındaki en büyük cezayı verdin..o ve çevresindekiler onun çektiği bu çileyi ve cebinden çıkan paraları hatırladıkça motorculardan kaçar olacaklar...ama şu bi gerçekki hiç birisi senin çektiğin acıyı çekemez..... ama elden bişey gelmediği için yapacağın en güzel ve en büyük cezayı yapmıssın..oğlu uşağı motorrcu olurda dahada dank eder kafasına....

asm

Gözünüz aydn.

Karşı taraf hakettiği cezayı bulur inş.

Gözün aydın kardeş.Senin adına sevindim..umarım iyi bir ders olmuştur şoföre.

Tebrik ederim davanda haklı bulunup kazanmana çok sevindim umarım maddi ve
manevi olarak istediğin herşeyi elde edersin her kes sen gibi davransa bu öküzler de bu kadar rahat olmazlar.

öncelikle ceza davasının olumlu sonuçlanmasına sevindim.
ancak trafik kazası deyince çok da fevri olmamak lazım. neden derseniz biçoğumuz hergün trafikteyiz ve her zaman motosiklet de kullanmıyoruz. Allah saklasın ama kusurlu da olsak biz de kazaya karışabilir ve başkasının yaralanması ve hatta hayatını kaybetmesine neden olabiliriz. her zaman kaza mağduru olacağınızı garanti edemezsiniz. adı üzerinde kaza olan bi olay yani kastın olmadığı durumlarda çok keskin olmamak lazım.
ama kusurlu olarak bi kazaya karışınca yapılması gereken kusuru inkar etmek değil kabul etmek ve mağduru maddi ve manevi olarak tatmin etmektir.
anladığım kadarıyla o otobüs şöförü senin yaralandığın bu kazada bu şekilde davranmadı o yüzden de başına geleni ve geleceği sonuna kadar hak ediyor.

benim abim 10 yıl önce otomobiliyle bi kazaya karıştı kendisi yaralanmadı ama karşı araçta yaralanan oldu, hemen müdahale ettik, yaralının operasyonun en iyi şekilde yapılıp iz kalmaması için estetik cerrah bulduk, tedavisi boyunca ilgilendik, defalarca geçmiş olsuna gittik, maddi hasarlarıyla ilgilendik ve sonuçta sulh olduk. evet birader kusurluydu ama kimseyi de yaralamak istememişti. insan gibi davrandık ve aynı şekilde karşılık bulduk.
Allah kimseye yaralamalı ölümlü kaza yaşatmasın hem mağdur hem fail olarak.

Tebrikler. Özellikle hakimin şahsen ilgilenip tazminat davası da açabileceğini belirtmesi çok hoş olmuş. Keşke hukuk her zaman böyle hızlı ve etkili olsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar