- Motosikleti
- ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
- Konu Yazar
Senin adına çok sevindim, geçirdiğin kaza ve sağlığına kavuşmak için olduğun ameliyatlar, hastanelerde geçen günler, sevdiklerinin korkuları, çektiğin acılar... Hepsini sen yaşadın, sevdiklerine yaşattın istemeden.. Biraz da o yaşasın, mahkemelere gidip gelerek, cebinden çıkacak paraları düşünerek.
çok sevindirici bir haber gerçekten şimdi ona bir unutmaması gereken bir ceza lazım.Bir hafta boyunca İstanbul trafiğinde aynı güzargahta siz otobüsü kullanacaksız o adamda motor kullanacak bakalım nasıl oluyormuş...
çok sevindim darısı diğer davaların başına inşallah :rendeer:
Güzel haber , anca böyle ders alır bu tipler . Bastır kardeş senin canının yandığı kadar yakmazsan canını hiç anlamayacaktır yaptıgını .
gözün aydın Allah büyük
Gözn aydın...Suçunu Kabuletmeyene bu yapılanlar az bile..Sürüm Sürüm Süründür...![]()
Allah haklının yanındadır.çok sevindim.sonuna kadar git bence.oh olsun adiye
Şahsın ceza alması sevındırıcı ama senın yasadıklarında ortada arkasını getır tazmınat davası ac mutlaka tekrardan gecmıs olsun...
Süpersin çok iyi olmuş tebrikler.
geçmiş olsun kardeş
Gözünüz aydın sevindirici bir haber bu. Umarım son kazanız ve davanız olur. İnsanlıktan bile nasibini almamış bu insanlara neyse ki kanun cezasını verdi. Eskisinden daha sağlıklı olmanız dileklerimle.
Arkadaşlar, Allah hepinizden razı olsun. Tek amacım benim başıma geldi, başkasına gelmemesi için bu insan görünümlü uzaylıların bizlere daha dikkat etmesini ve bundan ders almasını sağlamak. Hakettiği cezayı fazlasıyla ödeyecek ve bundan sonra motosikletli gördüğü zaman hep beni ve özellikle cebinden çıkan mangırları hatırlayacak. Biz o kazada ölebilirdikte, belki kayıp sürüklenmesek bizi altına alacaktı. Çünkü önümüzden teğet geçti otobüs.. İnsan hayatıyla oynamak neymiş onu anlayacak... İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
çok güzel bir haber...sonuna kadar devam et kesinlikle...asla acıma...çünkü bundan sonraki süreç yalvarma süreci olcak....sende nasıl bir hasar bıraktı bilmiyorum ama en ufak bişiy bile olsa paha biçilmez...bitir onu adamım:cat:
Bende bıraktığı hasar ortada, dikişlerden dünya haritasına dönmüş bir bacak, çekilen onca acı ve psikolojik etkileri... Sağolasın. :cat:
Gözün aydın Olgay,
Umarım herşey gönlünce olur.Kazaya karışan arkadaşta bundan sonra 2 kat dikkatli olur. 5 yıl içindeki benzer bir kazada kusurlu bulunursa cezası paraya çevrilmiyor.Artı eski aldığı cezada yenisine ekleniyor yeni kanuna göre.
Darısı başıma diyeyim.
Canım arkadaşım, Allah razı olsun. Darısı en kısa zamanda senin başına inşallahhhhh...