Davamı kazandım!!!!!!

Geçmiş olsun. Gırtlağını yakalamışsın, ne nefes aldır ne de nefes verdir, üstelik hala yalan söylüyor....

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Tekrar teşekkürler arkadaşlar, Allahım hiç birinize kaza bela vermesin... :rendeer:

çok sevindim,gözün aydın....

davanda sonuna kadar git; en azından örnek teşkil etsin!!! onun başına gelecekler dolaylı yoldanda olsa meslektaşlarının,kendi camialarının kulağınada gidecek illaki....

belki birilerine ders olur...

ayrıca;inanaç meselesi tabi,müdehale edilmez ama; allah seni mutlu etti,bari sende bir garibanı yada ihtiyaç sahibini mutlu et...

tekrardan geçmiş olsun...

Abi sağolasın. Tabiki, onu da mutlaka yapıcam zaten. :cat:

çok geçmiş olsun diyerek bişeyler yazmak istiyorum..davayı kazanman çok güzel..ona hayatındaki en büyük cezayı verdin..o ve çevresindekiler onun çektiği bu çileyi ve cebinden çıkan paraları hatırladıkça motorculardan kaçar olacaklar...ama şu bi gerçekki hiç birisi senin çektiğin acıyı çekemez..... ama elden bişey gelmediği için yapacağın en güzel ve en büyük cezayı yapmıssın..oğlu uşağı motorrcu olurda dahada dank eder kafasına....

Amin amin, Allah onun da çocuğunun başına versin şeklinde bir beddua etmem kesinlikle ama inşallah çoluğu çocuğu motorcu olur da bunun ne demek olduğunu anlar...

öncelikle ceza davasının olumlu sonuçlanmasına sevindim.
ancak trafik kazası deyince çok da fevri olmamak lazım. neden derseniz biçoğumuz hergün trafikteyiz ve her zaman motosiklet de kullanmıyoruz. Allah saklasın ama kusurlu da olsak biz de kazaya karışabilir ve başkasının yaralanması ve hatta hayatını kaybetmesine neden olabiliriz. her zaman kaza mağduru olacağınızı garanti edemezsiniz. adı üzerinde kaza olan bi olay yani kastın olmadığı durumlarda çok keskin olmamak lazım.
ama kusurlu olarak bi kazaya karışınca yapılması gereken kusuru inkar etmek değil kabul etmek ve mağduru maddi ve manevi olarak tatmin etmektir.
anladığım kadarıyla o otobüs şöförü senin yaralandığın bu kazada bu şekilde davranmadı o yüzden de başına geleni ve geleceği sonuna kadar hak ediyor.

benim abim 10 yıl önce otomobiliyle bi kazaya karıştı kendisi yaralanmadı ama karşı araçta yaralanan oldu, hemen müdahale ettik, yaralının operasyonun en iyi şekilde yapılıp iz kalmaması için estetik cerrah bulduk, tedavisi boyunca ilgilendik, defalarca geçmiş olsuna gittik, maddi hasarlarıyla ilgilendik ve sonuçta sulh olduk. evet birader kusurluydu ama kimseyi de yaralamak istememişti. insan gibi davrandık ve aynı şekilde karşılık bulduk.
Allah kimseye yaralamalı ölümlü kaza yaşatmasın hem mağdur hem fail olarak.

Dostum, biz yere düşüp ayağa kalkmaya uğraşırken kendisi otobüs duraklarına otobüsünü park etmiş, çayını almış sigarasını yakmış bizi seyrediyodu ve yanımıza gelip "ben nizami döndüm, sinyalimi verdim sen beni görmedin" şeklinde bize laf attı resmen. O anda polisler de anladı onun bizim düşmemize sebep olan şoför olduğunu, yaka paça tutup sen ne diyosun, onlar şokta şu anda diyerek ekip otosuna bindirdiler. Ayrıca, hiç bir şekilde bir geçmiş olsun bile demedi. Hiç bir zaman arayıp nasıl oldun, iyi misin diye hal hatır bile sormadı.

Bu yüzden canına okuyacağım ben onun. Sonuna kadar da gidicem. Zaten olayın en zor devresini atlattım. Adam 8'de 8 kusurlu bulundu. Avukatıma da ilettim durumu, en kısa sürede tazminat davasını açıyorum... İyi dileklerin için de teşekkür ederim bu arada.. :rendeer:

Hukuk mücadelenizi takdirle izliyorum.
Zoru başardınız devamı gelecektir eminim.

Gözün aydın dostum, dava ile ilgili gelecek haberleri de senden bekliyoruz, üç kuruş para kazanmak için trafikte her türlü pisliği yapalicek haysiyetsiz adamlar bunlar, trilyonlarca ceza alsa da senin çektiklerini çekemez, çoluk çocuğunun başına gelir de o zaman kafasına dank eder inşallah

çok sevindim vallahi kardeşim...
donuna kadar alın şelepsizin...

Gerçekden geçmiş olsun. Benim düşüncem, böyle bir sonuç insanın çaresizlik duygusunun ve üzüntüsünün azalmasına yardım ediyor.

Dilerim, ne motosikletli olarak ne de direksiyon başında kimsenin başına gelmez.

Kazandığın için mutlu oldum gerçekten. Umarım benzer olaylara da örnek teşkil eder.

Tekrar geçmiş olsun. Gözü(n)müz aydın:rendeer:

olgay'cım inan çok sevindim hem senin adına hemde motosiklet camiası adına sonuna kadar gidip hakkını arayacağına eminim yolun ve bahtın açık olsun :cat:

Şuçlu değilmiş! ayıpya elinden geleni ardına koyma, böyle düşünen insanlara gerçekten iyi bir ceza verilcekki karşısındaki insana saygı duymayı öğrencek.

evet işte olay bu,herkes önce hakkını aramayı bilecek..cesurca atılacak davalara ve mutlu son inşallah:cherry:

Dostum, biz yere düşüp ayağa kalkmaya uğraşırken kendisi otobüs duraklarına otobüsünü park etmiş, çayını almış sigarasını yakmış bizi seyrediyodu ve yanımıza gelip "ben nizami döndüm, sinyalimi verdim sen beni görmedin" şeklinde bize laf attı resmen. O anda polisler de anladı onun bizim düşmemize sebep olan şoför olduğunu, yaka paça tutup sen ne diyosun, onlar şokta şu anda diyerek ekip otosuna bindirdiler. Ayrıca, hiç bir şekilde bir geçmiş olsun bile demedi. Hiç bir zaman arayıp nasıl oldun, iyi misin diye hal hatır bile sormadı.

Bu yüzden canına okuyacağım ben onun. Sonuna kadar da gidicem. Zaten olayın en zor devresini atlattım. Adam 8'de 8 kusurlu bulundu. Avukatıma da ilettim durumu, en kısa sürede tazminat davasını açıyorum... İyi dileklerin için de teşekkür ederim bu arada.. :rendeer:

birazcık insan olan adam kendi karışmadığı bi kazada bile böyle davranmaz. tamamen haklısın, muhakkak tazminat davası açmalısın. bi hukukçu olarak yardımcı olabileceğim konu olursa her zaman beklerim. tekrar geçmiş olsun:rendeer:

Davanda göstermiş olduğun başarıdan ötürü seni tebrik ediyorum. Kazalardan alınacak dersler kadar sonuçlarından da dersler alınmalı.

Eminim ki senin ısrarlı takibin neticesinde karşı taraf da gerekli dersi alacak ve çevresindekilerde bundan heberdar olacaktır. Belki çevresindekilerde kendilerince bir ders alırlarda birçok sürücünün canı tehlikelerden korunmuş olur. Ve tabiki sizede guru duymak kalır. :) :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sakın peşini bırakma ki diğerlerine de ders olsun

ve hatta tazminat davası aç gazetelere tv lere çıksın, artık 4 tekerli taşıt sürücüleri biraz daha dikkatli olsun

arkadaşım; geçmiş olsun, gözün aydın, tebrikler ve de teşekkürler...:rendeer:

kazanacakların olanları değiştirmeyecek, seni "eskisi gibi" yapmayacak belki ama; umuyorum ki bu dava için gösterdiğin gayret ve kazandığın zafer ihtiyacın olan morali verecektir. seni tanımam, olayı bilmem ama insn çok sevindim. inşallah bu "emsal" bir dava olur, benzer durumdaki arkadaşlar da haklarını alırlar; o insanlıktan nasibini almamış ş....sizlerin canlarına okurlar.
sana olduğu kadar davanın sonucuna adaletin doğru işlemesine de çok sevindim, hala doğruyu gören insanların olması çok güzel...:cat:

Hayırlı olsun, hiç değilse çektiğin acıları biraz olsun dindirmiştir umarım.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hukuk mücadelenizi takdirle izliyorum.
Zoru başardınız devamı gelecektir eminim.

Çok teşekkürler, daha bitmedi. Devamı da gelecek inşallah. :cat:

Gözün aydın dostum, dava ile ilgili gelecek haberleri de senden bekliyoruz, üç kuruş para kazanmak için trafikte her türlü pisliği yapalicek haysiyetsiz adamlar bunlar, trilyonlarca ceza alsa da senin çektiklerini çekemez, çoluk çocuğunun başına gelir de o zaman kafasına dank eder inşallah

Çoluğunun çocuğunun günahı yok aslında, kimseye de beddua edemem. Döner gelir beni bulur. Tek dileğim çocuğunun motorcu olması. O zaman anlayacak benim durumumu... Çok sağol. :rendeer:

çok sevindim vallahi kardeşim...
donuna kadar alın şelepsizin...

:cherry: Sağolasın. :rendeer:

Gerçekden geçmiş olsun. Benim düşüncem, böyle bir sonuç insanın çaresizlik duygusunun ve üzüntüsünün azalmasına yardım ediyor.

Dilerim, ne motosikletli olarak ne de direksiyon başında kimsenin başına gelmez.

Dün hayatımın en mutlu günüydü, tüm acılarım dindi ve çooookk derin bir oh çektim. Çektiğim acıların hepsini orada bıraktım sanki.

Amin, Allah korusun hepimizi. :rendeer:

Kazandığın için mutlu oldum gerçekten. Umarım benzer olaylara da örnek teşkil eder.

Tekrar geçmiş olsun. Gözü(n)müz aydın:rendeer:

Sağolasın, gözümüz aydın. :rendeer:

gözün aydın kardeşim :)

Sağolasın. :):rendeer:

olgay'cım inan çok sevindim hem senin adına hemde motosiklet camiası adına sonuna kadar gidip hakkını arayacağına eminim yolun ve bahtın açık olsun :cat:

Cem abicim, Allah razı olsun. Hepimizin yolu ve bahtı açık olsun inşallah. :rendeer:

Şuçlu değilmiş! ayıpya elinden geleni ardına koyma, böyle düşünen insanlara gerçekten iyi bir ceza verilcekki karşısındaki insana saygı duymayı öğrencek.

Her türlü öğrenecek her türlü... Yüzüme bakmaya çekiniyodu dün dava saatini beklerken. Başına gelecekleri biliyor şimdi.. Onun korkusu bile yetiyodur ona. :)

evet işte olay bu,herkes önce hakkını aramayı bilecek..cesurca atılacak davalara ve mutlu son inşallah:cherry:

İnşallahhhhh, sağolasın. :rendeer:

birazcık insan olan adam kendi karışmadığı bi kazada bile böyle davranmaz. tamamen haklısın, muhakkak tazminat davası açmalısın. bi hukukçu olarak yardımcı olabileceğim konu olursa her zaman beklerim. tekrar geçmiş olsun:rendeer:

Çok teşekkür ederim, bişey olursa muhakkak danışırım sağolasın. :rendeer:

Davanda göstermiş olduğun başarıdan ötürü seni tebrik ediyorum. Kazalardan alınacak dersler kadar sonuçlarından da dersler alınmalı.

Eminim ki senin ısrarlı takibin neticesinde karşı taraf da gerekli dersi alacak ve çevresindekilerde bundan heberdar olacaktır. Belki çevresindekilerde kendilerince bir ders alırlarda birçok sürücünün canı tehlikelerden korunmuş olur. Ve tabiki sizede guru duymak kalır. :) :rendeer:

Çok teşekkür ederim. :rendeer: Şimdi kendi aralarında konuşmaya başlamışlardır bile. Bu halk otobüsü şoförlerinin hepsi kanka zaten biliyosun. :) Bütün gün sohbet muhabbet, uzun bir süre bu konu konuşulacak ve birçok otobüs şoförü de motosikletlere iki hatta üç kat dikkat edecektir artık. Çok mutluyum yaa, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste............ :)

hayırlı olsun...
tekrar tekrar geçmiş olsun OLGAY...

Hasancım sağolasın. :rendeer:

sakın peşini bırakma ki diğerlerine de ders olsun

ve hatta tazminat davası aç gazetelere tv lere çıksın, artık 4 tekerli taşıt sürücüleri biraz daha dikkatli olsun

Valla gazeteye tv ye çıkar mı bilmem ama tazminat davası açacağım kesin. :) Sağolasın. :cat:

arkadaşım; geçmiş olsun, gözün aydın, tebrikler ve de teşekkürler...:rendeer:

kazanacakların olanları değiştirmeyecek, seni "eskisi gibi" yapmayacak belki ama; umuyorum ki bu dava için gösterdiğin gayret ve kazandığın zafer ihtiyacın olan morali verecektir. seni tanımam, olayı bilmem ama insn çok sevindim. inşallah bu "emsal" bir dava olur, benzer durumdaki arkadaşlar da haklarını alırlar; o insanlıktan nasibini almamış ş....sizlerin canlarına okurlar.
sana olduğu kadar davanın sonucuna adaletin doğru işlemesine de çok sevindim, hala doğruyu gören insanların olması çok güzel...:cat:

Çok teşekkürler. :rendeer: İnan ben de adaletin doğru işlemesine çok sevindim ve de biraz şaşırdım açıkçası. Pek umudum yoktu ama başardım işte. Bu ülkede adalet varmış gerçekten. Bir kişiye bile motosikletlere dikkat etmesini öğretmek bizim için kardır. Hele hele bu halk otobüsü şoförüyse. :pr:

Hayırlı olsun, hiç değilse çektiğin acıları biraz olsun dindirmiştir umarım.

Diniyor, daha da dinecek. Sağolasın. :rendeer:

Eyvallahh. :):cat:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

böyle yapan bi adam, bu işi kasıtlı ve özellikle yapmış demektir. aklından "bak nasıl düşürüyorum ben şimdi bunları" diye geçirmiş, eylemi yapmış, arkasından oturup bakalım ne olacak diye seyretmiş. bence bu bir cinayete teşebbüs davası olmalı ama memlekette yok ki öyle bi kavram...

geçmiş olsun. hakadene, hakettiği gibi muamele etmek gerekir. eğer bu işin peşini bırakacak olursanız bilin ki, aynı tehlikelere maruz kalacak ve kalmaya potansiyel aday tüm motorcuların vebali üzerinizde kalır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar