Davamı kazandım!!!!!!

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
19 Nisan 2008 te yaptığım motosiklet kazasıyla ilgili bugün 2.duruşmamız vardı. Halk otobüs şoförü de geldi bu duruşmaya. Hakim kendisinin ifadesini aldı, tabi o kendini savundu yine doğal olarak, suçunu kabul etmedi... Ben sinyalimi verip sola döndüm ama sinyal otomatik olarak attığından görmedi gibi saçma bi ifade verdi. Bi de ben durağa girdiğimde onlar (bizden bahsediyo!!) zaten sürüklene sürüklene geliyodu dedi. :p

Hakim kıza şoförün ifadesini yazdırdı ve direk yüzüne karşı "sen suçlusun arkadaşım, kusur tespitinde kusurlu bulundun, para cezası ödeyeceksin" vs vs.. bi güzel sıvadı arkadaşı. :cherry: Şoförü gönderdi, bana da tazminat davası açabileceğimi söyledi, çok ilgilendi sağolsun. Avukatla da görüştüm, olay bitmiştir, şimdi sıra canına okumaya geldi dedi o da. :) Allahıma çok şükür, çektiklerimin bedelini ödeticem kendilerine. 7 ayda 4 ameliyat geçirdim, yataklara düştüm, motosiklet hayatımı bitirdi bu adam...

Sizinle paylaşayım dedim bu sevinçli haberi. Allah kaza bela vermesin hiç birimize... :rendeer:

kutlarım arkadaşım. umarım manevi ve maddi tazminatlarınıda alırsında akılları başına gelir. motosiklet sürücülerine karşı daha dikkati olurlar bundan sonra.

hayırlısı olsun arkadaşım... En azından Manevi Olarak biraz daha iyi Oldu bu senin acından ..

tebrikler bazen dava süreçleri uzun olsada bu şekilde sonuçlanınca beklediğine değiyor o adam bida her motordan kaçar hepsine boyle dersler lazım aslında.

sevinsek mi üzülsek mi bilemedim. yaptığın kaza çok üzücü ama kazaya neden olan insanın ceza alması hepimiz adına çok sevindirici bir haber.

Umarım caydırıcı bir ceza alır ve diğerlerine örnek teşkil eder.

Hepimiz adına sevindirici bir haber. Bir çok kazada haklı da olsak çoğu kez olan motorculara oluyor ne yazık ki. Yaşadığın zorlukları unutturmuycak belki ama en azından dindirecektir.:rendeer: Hepimize kazasız sürüşler.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Sağolun arkadaşlar. Manevi olarak çok rahatladım dediğiniz gibi. Hakim şoföre sonucu söylerken tüylerim diken diken oldu... Maddi olarak aslında pek beklentim olmasa da kendilerine iyi bir ders olması açısından biraz uğraştırmak istiyorum. Akılları başına gelsin de bizlere dikkat etsinler artık.

Moderatör
Senin adına çok sevindim, geçirdiğin kaza ve sağlığına kavuşmak için olduğun ameliyatlar, hastanelerde geçen günler, sevdiklerinin korkuları, çektiğin acılar... Hepsini sen yaşadın, sevdiklerine yaşattın istemeden.. Biraz da o yaşasın, mahkemelere gidip gelerek, cebinden çıkacak paraları düşünerek.

Sağolun arkadaşlar. Manevi olarak çok rahatladım dediğiniz gibi. Hakim şoföre sonucu söylerken tüylerim diken diken oldu... Maddi olarak aslında pek beklentim olmasa da kendilerine iyi bir ders olması açısından biraz uğraştırmak istiyorum. Akılları başına gelsin de bizlere dikkat etsinler artık.

çok sevindirici bir haber gerçekten şimdi ona bir unutmaması gereken bir ceza lazım.Bir hafta boyunca İstanbul trafiğinde aynı güzargahta siz otobüsü kullanacaksız o adamda motor kullanacak bakalım nasıl oluyormuş...

çok güzel bir haber...sonuna kadar devam et kesinlikle...asla acıma...çünkü bundan sonraki süreç yalvarma süreci olcak....sende nasıl bir hasar bıraktı bilmiyorum ama en ufak bişiy bile olsa paha biçilmez...bitir onu adamım:cat:

Güzel haber , anca böyle ders alır bu tipler . Bastır kardeş senin canının yandığı kadar yakmazsan canını hiç anlamayacaktır yaptıgını .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gözn aydın...Suçunu Kabuletmeyene bu yapılanlar az bile..Sürüm Sürüm Süründür... :D

Allah haklının yanındadır.çok sevindim.sonuna kadar git bence.oh olsun adiye

Şahsın ceza alması sevındırıcı ama senın yasadıklarında ortada arkasını getır tazmınat davası ac mutlaka tekrardan gecmıs olsun...

Gözün aydın Olgay,
Umarım herşey gönlünce olur.Kazaya karışan arkadaşta bundan sonra 2 kat dikkatli olur. 5 yıl içindeki benzer bir kazada kusurlu bulunursa cezası paraya çevrilmiyor.Artı eski aldığı cezada yenisine ekleniyor yeni kanuna göre.
Darısı başıma diyeyim.

Gözünüz aydın sevindirici bir haber bu. Umarım son kazanız ve davanız olur. İnsanlıktan bile nasibini almamış bu insanlara neyse ki kanun cezasını verdi. Eskisinden daha sağlıklı olmanız dileklerimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar