- Konu Yazar
Hani eski datçadan resimler?.................![]()
hehe datçama bak be benim memleket :cherry:
Valla hep aklimdaydi eski datca Can yucel sokagi ama seneye gidince insallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 PM ----------
Kardes datca benimde memleket sayilir 20 yildir ordayiz de bakiim sen kimsin ya da beni taniyormusun Emrah Karatas,yasin ufaksa bilemezsen soyle yazayim Mustafa Fenerci, balikci Yusuflarin yasitiyim.
Valla hep aklimdaydi eski datca Can yucel sokagi ama seneye gidince insallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 PM ----------
Kardes datca benimde memleket sayilir 20 yildir ordayiz de bakiim sen kimsin ya da beni taniyormusun Emrah Karatas,yasin ufaksa bilemezsen soyle yazayim Mustafa Fenerci, balikci Yusuflarin yasitiyim.
yaş 22 ben datçalıyım ailem de datçalı baba tarafından akrabalar orda yaşıyor bizim de ev falan var çok şükür orda tatillerde gidiyoruz datçaya bayram tatili olsun yaz tatili olsun ama diğer zamanlar muğlada oturuyoruz ismini duymadım daha önce ama tanıdığın arkadaşlarım vardır belki mehmet badal, ömer kalaycı , ömer karaman özgür karaman yalçın karaman(amcaoğulları) vs... tanır mısın herhangi birisini?
krts sayende Datça'yı görmüş olduk.
Paylaşım için teşekkürler.:cat:
çok güzel kareler paylaşım için tşkler
Eh bende Datçalı sayılan biri olarak tebrik ederim güzel kareler. Hala Datça'daysan akşam bira ısmarliim daşlıktayım ben :wiinkk:
Vallahi çok güzel gezmişsin resmen tarih kokuyo paylaşım için teşekkürler :cat:
tekerinize sağlık, datça'yı hep merak etmişimdir ama gitme fırsatım olmadıale: paylaşım için teşekkürler