Datça"da sabah gezileri

Arkadaşlar geçenlerde fotolarını yükleyemediğim sabah gezileri umarım beğenirsiniz,motoruda boyattım bu ara:)
dscf0593cvp.th.jpg
[/URL] [/IMG]
İşte Datça sabahları eski ve yeni yel değirmenleri,karaköydeki tari yapılar Apollon tapınağı, ve keklikler
url]

en son olarakta deniz yıldızı derinlik 18 metre:)

Off tarih,doğal güzellikler mükemmel ekimde bi aksilik çıkmassa muğlaya gidicem yıbır ımla
güzel paylaşım teşekkürler

Hani eski datçadan resimler?.................:)

Valla hep aklimdaydi eski datca Can yucel sokagi ama seneye gidince insallah:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 PM ----------

hehe datçama bak be benim memleket :cherry:

Kardes datca benimde memleket sayilir 20 yildir ordayiz de bakiim sen kimsin ya da beni taniyormusun Emrah Karatas,yasin ufaksa bilemezsen soyle yazayim Mustafa Fenerci, balikci Yusuflarin yasitiyim.

Son düzenleme:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 PM ----------

Kardes datca benimde memleket sayilir 20 yildir ordayiz de bakiim sen kimsin ya da beni taniyormusun Emrah Karatas,yasin ufaksa bilemezsen soyle yazayim Mustafa Fenerci, balikci Yusuflarin yasitiyim.

yaş 22 ben datçalıyım ailem de datçalı baba tarafından akrabalar orda yaşıyor bizim de ev falan var çok şükür orda tatillerde gidiyoruz datçaya bayram tatili olsun yaz tatili olsun ama diğer zamanlar muğlada oturuyoruz ismini duymadım daha önce ama tanıdığın arkadaşlarım vardır belki mehmet badal, ömer kalaycı , ömer karaman özgür karaman yalçın karaman(amcaoğulları) vs... tanır mısın herhangi birisini?

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Daha 15 gün önce Antik kafedeydim..... Güzel yer Eski Datça..:cat::cat:

krts sayende Datça'yı görmüş olduk.:)

Paylaşım için teşekkürler.:cat:

yaş 22 ben datçalıyım ailem de datçalı baba tarafından akrabalar orda yaşıyor bizim de ev falan var çok şükür orda tatillerde gidiyoruz datçaya bayram tatili olsun yaz tatili olsun ama diğer zamanlar muğlada oturuyoruz ismini duymadım daha önce ama tanıdığın arkadaşlarım vardır belki mehmet badal, ömer kalaycı , ömer karaman özgür karaman yalçın karaman(amcaoğulları) vs... tanır mısın herhangi birisini?

Kardes badalları tanımayan zaten Datcalıyım demesın yaz tatılınde gorustum Ugur Badalla sogukhavada calısan:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 PM ----------

krts sayende Datça'yı görmüş olduk.:)

Paylaşım için teşekkürler.:cat:

Eyvallah okuyan bakan gozlerınız dert gormesın:)

öyle ya badal ailesi meşhur orda :wiinkk: eee naptı datçalı hemşeri? :queen:

Datça yurdumuzun ender güzelliklerinden biridir :) Görmemiş gezmemiş olanlara ısrarla tavsiye olunur.

Eh bende Datçalı sayılan biri olarak tebrik ederim güzel kareler. Hala Datça'daysan akşam bira ısmarliim daşlıktayım ben :wiinkk:

Eh bende Datçalı sayılan biri olarak tebrik ederim güzel kareler. Hala Datça'daysan akşam bira ısmarliim daşlıktayım ben :wiinkk:

Ah be güzel kardeşim nerde döneli 1,5 ay oldu gurbetteyim ben Moskova"da ama oralara selam söyle benden bir yudum birada kendi sağlığın için içiver,çok sağol:cherry:

Vallahi çok güzel gezmişsin resmen tarih kokuyo paylaşım için teşekkürler :cat:

tekerinize sağlık, datça'yı hep merak etmişimdir ama gitme fırsatım olmadı :pale: paylaşım için teşekkürler

Vallahi çok güzel gezmişsin resmen tarih kokuyo paylaşım için teşekkürler :cat:

Sağol darısı başınıza:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------

tekerinize sağlık, datça'yı hep merak etmişimdir ama gitme fırsatım olmadı :pale: paylaşım için teşekkürler

Ya bu sene motoru boyattım bakım felan yaptık karbürator benzin damlatmaya başlayınca bizim akıllı ustada musluğu kısı vermiş benim haberim yok tabii tatilde o yüzden 1 gezi günüm yandı alet 55 den yukarı çıkınca yığılma yapmaya ve stop etmeye başladı tabii ben önce anlamadım ve yarı yoldan (alavara"ya gitcektim ege tarafına) sanayiye geri döndüm,seneye daha güzel fotolarım olcak inşallah:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar