Darülaceze Huzur Evi

mecidiyeköy den okmeydanı otobüslerinin kalktığı durağı sor:cat: duraktan geçen 54ÖR- 54Ç - 54K şuan hatırladığım hatlar bu hatlara bin önünde iniyosun :wiinkk:

duramadın çatladın yani bırak şu klasik sorusunu bi sorsun ondan sonra anlat kacırdık makarayı senin yüzünden:bounce:

duramadın çatladın yani bırak şu klasik sorusunu bi sorsun ondan sonra anlat kacırdık makarayı senin yüzünden:bounce:

pardon ihtiyar ne bilim ben bu makarayı çıkaramadım :mrgreen: :mrgreen:

çağla yanlış otobüsler sakın binme onlara :mrgreen: :mrgreen:
şimdi ne yapıcaksın çağla:silent:

gerek yok aslında metrobüsün perpa nın önünde durağı varsa orda inersin zaten hemen karşısı ;) çağla abla

:D güzel ya metrobüs severeim ben :D hee bide ben şimdi dişçiye gitmek zorundayım :salut: siz şöyle sirkecide eminönünde falan oralarda güzel bir kahvaltı mekanı biliyosanız orayıda ayarlıyadurun aman burçin abla gelmeden bişi yapmayın :D

ah ulan ah bi bırakmadınız şu klasik sorusunu sorsun:queen:

özüüürr özür :D

Son düzenleme:
:D güzel ya metrobüs severeim ben :D hee bide ben şimdi dişçiye gitmek zorundayım :salut: siz şöyle sirkecide eminönünde falan oralarda güzel bir kahvaltı mekanı biliyosanız orayıda ayarlıyadurun aman burçin abla gelmeden bişi yapmayın :D

özüüürr özür :D

beyoğlunda klasik bi börekçi var oraya gideriz sabah sabah birde beyoğlu nostalçi yaparız istiklalden gecerek ses ve görüntü de olur:rendeer:

sensiz bir ilker ilkersiz burçin düşünemiyorum:)

şöyle bi pazar sabağı ğüzel bir yol yaparız kahvaltıdan önce:)

Son düzenleme:
;) dişime kanal tedavisi yaptı hain doktor uf 2 saaat yemek yemicekmişim ağzım uyuşuk zaten yamuk yamuk hissediyorum ooof of

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar