Darülaceze Huzur Evi

:queen: :D beklerim ;) nede olsa gerçek motorcuyuz ;)

------------------------------

--

- hadi ben kaçar okul oof okul of

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok Yok iyice azıttınız siz :mrgreen: Yerleşelim bize de buyrun ama eleştiri yok yakarım :queen:

Yok Yok iyice azıttınız siz :mrgreen: Yerleşelim bize de buyrun ama eleştiri yok yakarım :queen:

sorma ne zaman nerdeyiz nerde olucaz belli degil he cadı kalkıyor ümraniyeden taksime geliyor ordanda gazi osman paşaya gidiyoruz yuh size be oturum yerinizde bi ya :bounce:

sorma ne zaman nerdeyiz nerde olucaz belli degil he cadı kalkıyor ümraniyeden taksime geliyor ordanda gazi osman paşaya gidiyoruz yuh size be oturum yerinizde bi ya :bounce:

Biz oturuyoruz zaten abi :mrgreen: gezen sizsiniz :queen:

geliriz tabi tatlım sizde katılsanız arada bize tam süper olucak :wiinkk:

ben diyorum size aramızda bi tane akıllı yok diye :p

Son düzenleme:
bende geliyorummm canerrr avatarında benim motoru gördüm kanka...mutlu oldum valla....

bahsi geçen görkem benimm ...sirkecide olucağım pazar günüü bu kadar aktif bir üyeyim iştee ilk buluşmada sizlerleyimm..

dilediğin gibi olsun ;)

bende geliyorummm canerrr avatarında benim motoru gördüm kanka...mutlu oldum valla....

bahsi geçen görkem benimm ...sirkecide olucağım pazar günüü bu kadar aktif bir üyeyim iştee ilk buluşmada sizlerleyimm..

helalll online olduğu ilk dakikada geziye katılan ilk üyesin heralde :D

Son düzenleme:
hehhe valla ilk zamandan sizlerle tanışmak isterimm planlarkendee canerle birlikte ben direk geliyorumm demiştim üye olsamda olmasamda..ama dün akşam üye oldumm vee MT üyesi olarak oradayımm:D

kısmet böylesiymiş hayırlısı ;)

-------------

hee görkem bu matematikçiyi napıcam ben şimdi zor zaptettim kendimi öldürücektim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar