Dark Knight filminde bir MV Agusta

İki Hafta önce Türkiye Sinemalarında Kara Şövalye adıyla gösterime giren Dark Knight filminde, Christian Bale'ın canlandırdığı Bruce Wayne/Batman kısa bir süre Kırmızı Gümüş rengi MV Agusta F4 1000 kullanıyor. Herkes Batpod'a hayran kalmış olsa da Bruce Wayne'in kullandığı Mv Agusta modeli süperspor modelleri beğenenlerin ilgisini çekebilir.

Mv Agusta F4 1000 Red/Silver

Batpod

Her zaman siyah ve gri tonlarda takılan batmana kırmızı gümüş hiç gitmez ve gitmemiş bence:farao:Ama bilgi için saol:rendeer:

Filmde motoru batman olarak değil, bruce wayne olarak kullanıyor bunu da not olarak düşeyim.

Aynı motoru i-robot filminde Will Smith de kullanıyordu. inanılmaz bir makine. Will Smith kullandığı zamanlarda sadece 300 tane üretildiğini okumuştum biryerde. Gerçek bir egzotik motor.. Keşke TR sınırlarında da görsek. SS deyince 1000RR görmekten sıkıldım artık =)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
agusta ile olan sahne kısa ama yine de güzel
bu arada filmi mutlaka imax te izleyin :) senaryo iyi , sahneler süper, ve joker i oynayan rahmetli ledger mükemmelll!!!

Aynı motoru i-robot filminde Will Smith de kullanıyordu. inanılmaz bir makine. Will Smith kullandığı zamanlarda sadece 300 tane üretildiğini okumuştum biryerde. Gerçek bir egzotik motor.. Keşke TR sınırlarında da görsek. SS deyince 1000RR görmekten sıkıldım artık =)

Ketchup, Will Smith'in I robot filminde kullandığı MV agusta F4 SPR 750 modeliydi ama bence Bruce Wayne'nin MV Agustasından daha güzeldi.

412.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Kırmızı gri hiç gitmemiş birlikte. Gri serpiştirilse bi derece ama kocca karenaj griye boyanınca tabi olmamış kırmızının altında.

Makine performasn olarak eminim çok iyidir. Fazla da eleştirmeyeyim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar