yukarıdaki mesajda adam spin atarak dönüyor ama aslında bu gerçekten bir çözüm, mesela ben dominar 400 ilk kullandığım günlerde ağır olduğu için U dönüşlerinde çekiniyordum çünkü motorun gidonu fazla dönmüyor ve eğer motoru fazla yatırırsam bu sefer gidon turu yetmeyeceği için yeterli merkez kaç kuvveti oluşmayacak ve motoru döndüğüm yere doğru yatırıp düşeceğim... ama bunun kolay çözümü ise yukarıda videoda gösterilmiş...
eğer U dönüşü yaparken hızın düşük gelirse gidonu biraz daha çevirirsin ama eğer gidon sona değdiyse yani daha fazla dönmüyorsa o zaman düşmemek için gazı köklersin ve böylece motor ivmelenirken biraz daha merkez kaç kuvveti elde etmiş olursun ve hem düşmekten kurtulursun hemde U dönüşünü daha hızlı yapmış olursun...
ama bunu yapmak için yol kalitesi ve durumunu iyi gözetle ve lastik kalitesinin de bilincinde olman gerek, herşey hesap kitap işi..
daha önce de söylemiştim, benim U dönüşlerim çok iyidir, çok sağlam U dönüşü yaparım ben

.............
dik yokuşları çıktın ve geri dönmen gerekiyorsa onun çözümü de kolay... mesele dik yokuşu çıktın ve geri dönmek gerekiyor... hemen vitesi boşa alıyorsun ve geri geri gelirken manevra yapıyorsun... yani geri geri gelerek motoru çeviriyorsun, böylece ayak kuvvetini daha kolay uyguladığın için korkmamış oluyorsun ve kolay dönüyorsun...