Dakar 2013 ; Kaç motorcu düştü sayamadım :)

niye düşüyorlar belli orası ıslak teker ıslanınca ilerisinde de toprak olmayınca + bide yan giriyorlar ondan sonra cumburlop güm ama şu beyaz donlu adam neydi öyle gülmekten öldüm ona :D

Nedense her düşüşte beyaz donlu adam var. Suya yağ filan karıştırmış olmasın :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Suyun olduğu yer yosunlanmış....
Beyaz donlu adam artis olma hevesinde.. :queen:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
beyazlı dingil eksozdan tutup elini yaktı... :queen::queen:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ben size söyleyeyim o akan suyun oldugu yer yosun tutmuşta ondan :thumleft:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Başlık daha ilginç olabilirdi....

Arap KADRİ DAKAR da :) :queen:

Bencede su yosun tutmuş kayıyor :bounce: arap kadri dakarda işte bu iyiydi :cat:

Beyaz donlu ya yıkanırken sabunu suya düşürmüş, yada bu işlere çok özendiğinden ekip ruhu hissetmek için suya fesatlık karıştırmış.:queen:

niye düşüyorlar belli orası ıslak teker ıslanınca ilerisinde de toprak olmayınca + bide yan giriyorlar ondan sonra cumburlop güm ama şu beyaz donlu adam neydi öyle gülmekten öldüm ona :D
Eğer Öyle bişey olsaydı Tr yolları malum herkez biliyor her virajda tüm motorcuların düşmesi,araba kullananlarında takla atması gerekirdi
Kayma sebebi ya suya yağ karışmış olmalı yada O geçtikleri yer yosun bağlamış olmalı ki kayıp düşüyorlar
Yoksa bu adamlar işin profesyonelleri Öyle her virajda her suda düşecek adam değiller heleki Dakar Pilotları
Bide Dikkatli izlersen düz girip kayanlarda çok var demekki yan girmeyle pek alakası yok :king:

E_N

beyaz donlu abimiz hepimizin yakından tnıdığı şahin k. hemen aşşagıda setleri varmış film çekerken düşenleri görünce daynamamış bir el atı vermiş nede olsa duygusal adam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar