daha çook yolumuz var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç oluyor mu elin gavurunun malına binipte ingilicze harflerle the ile başlamak. bak helal sana önyargıları kırdın şimdi adam oldun .

hoşgeldin güle güle kullan

Arapça yazardım bana kalsa :) Ama espırısı orda işin insanı gulumsetecek seyler lazım. Ben arapca yazsam kaç kişi anlayacak, kaç kişi şuna bak yuzsuz diyecek derler abi :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

Kardeşim boşver ya ben burda dini bir kargaşa olusturmak istemediğim için cevap vermedım o soruya yoksa Allah dostu peygamber yoldasına laf soyletmem. Maksadından cıkmasın forum

Zorluğundan değilde derslerde çok sıkılıyordum. blok derstı hepsı. Ayrıca sınıftakıler hala lıse kafasındaydılar bende bıraktım. Bakalım belki devam ederim ilerde hayırlısı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zorluğundan değilde derslerde çok sıkılıyordum. blok derstı hepsı. Ayrıca sınıftakıler hala lıse kafasındaydılar bende bıraktım. Bakalım belki devam ederim ilerde hayırlısı.

Aman arkadaşlar kardeşler kendinizi felsefe fülsefe ye kaptırıpda ehli sünneti terk etmeyin.

Asla abicim bu yola baş verdik :) Üstad ne diyor cennet ucuz değil cehennem lüzumsuz değil

Hizli ve mubarek konulu olmus bu biraz. Hosgeldin dostum :)

Arapça yazardım bana kalsa :) Ama espırısı orda işin insanı gulumsetecek seyler lazım. Ben arapca yazsam kaç kişi anlayacak, kaç kişi şuna bak yuzsuz diyecek derler abi :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

Kardeşim boşver ya ben burda dini bir kargaşa olusturmak istemediğim için cevap vermedım o soruya yoksa Allah dostu peygamber yoldasına laf soyletmem. Maksadından cıkmasın forum

Laf soyletmeyip ne yapacan kardesim konusmami mi engelleyeceksin ne sandin sen bizi sus deyince sus konus deyince konusacak adamlar mi sandin bizi?cubbelini de al yoluna the imam :)ozentiye bak turkce kelime mi kalnadi elin gavurunun dilinde isim veriyon kendine

Aleyküm selam brother :D umuttuba Ben alıntı yapamadığım için sen alınmıssın ama o baskasına yazılmıstı :) özenti olabilir evet olsun ben suana kadar ılımde(samsunda) gormedım motovlog da görmedim fılmden mı ozentı olacak olsun :) napayım cocuk ısmı mı yazdıraydım yoksa sevgili edınıp onun ismini mi Türk mantığı bu. Türkçe kadar kıt dil yok. Çoğu kelıme arapca masdar zaten :))

1)ismini yaz arkadasim cocugundan sevgilisinden esinden isinden once bizim benligimiz var.
2)latin harfleri kullanilmadan once memleketin okuma yazma oranini arastir once guzel kardesim.
3)kit olan turkce degil onu kullanma yetenegin.yoksa turkce felsefe yapmaniza yetmiyor biliyoruz da siz felsefe yapin biz dili gelistiririz.diller de insanlar gibi yasar insan gelisir dil gelisir insan gelismezse dil de yerinde sayar.
4)begenmiyorsan ulkenin imkanlarindan sonuna kadar faydalanmayacaksin kardesim.

cumhuriyetten önceki ülke sınırları cumhuriyetten sonraki sınır okuma yazma oranı günümüzdeki eserler geçmişdeki eserler :D savunma taktiği çok gülünç

Günlük kullandığın kelime sayısı kaç ki dil gelişecek :) ben sadece mıllet yabancılık cekmesın dıye boyle bı ıse gırmeye kalkıstım. Dısarı cık bı bak dukkan ısımlerı ne kadar türkçe :) Mahmood diye kahve markası mı vardı artık.

bi ilk mesajı gördüm bi de mezhep müzhep laflarını görünce okumadım...hemen mezhep olayına mı girdiniz anasını satayım..tebrikler

Kardeşim ben durduk yere konu açmadım kı orda arkadaşım sordu bende cevapladım gayet normal ve sade sekılde. Rahatsız nıye oluyorsunuz kı gayet tabii belkı merak etmıstır

cumhuriyetten önceki ülke sınırları cumhuriyetten sonraki sınır okuma yazma oranı günümüzdeki eserler geçmişdeki eserler :D savunma taktiği çok gülünç

Hakikaten adam yerine koyup cevap verilmeyecek kadar zircahilsiniz.osmanlinin batirdigi topraklarin kalaninin da Ataturk kurtarmasaydi halimiz ne olurdu diyen yok.cahillen tartisilmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

Günlük kullandığın kelime sayısı kaç ki dil gelişecek :) ben sadece mıllet yabancılık cekmesın dıye boyle bı ıse gırmeye kalkıstım. Dısarı cık bı bak dukkan ısımlerı ne kadar türkçe :) Mahmood diye kahve markası mı vardı artık.

Ben besyuz kelimeyle konusuyom sen 50 kelimeyle konusuyosan bana ne.19 yasinda adam kimlik karmasasi,ergenlik sorunlari icinde bize hayat dersi veriyor dil bilimci gibi dil dersi veriyor.gulermisin aglarmisin bu ne bicim turkiye ya herkes herseyi biliyor anasini satayim.

Haşa ben ders vermiyorum. Gerceklerden bahsediyorum. Zıra bılmedıklerımı merdıven yapsam tırmansam ona basım arşa değer.. Osmanlıcanın ne kadar zengın dıl olduğunu bilirsin. Yabancı meraklıları batırdı osmanlıyı. Atatürk te cağdaslık uğruna ummetın hayatını yaktı be kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar