Gv 250 ile antalya zonguldak arası yol yaptım yolda aksilikler olduğu halde çok keyifli oldu motoru arkadaşa aldık geri getiriyordum ama kendi motorumu aradığım anlarda çok oldu bence yap insanın böyle çılgınlıklara ihtiyacı var.
Bence gitme zaten öğrencisin her sene sonu bu imkanın var biraz daha tecrübelen öyle çık yola. Bende Antalya da okuyorum motorumu antepten 150 TL ye getirdim haziranda aynı şekilde götüreceğim
ben Kocaeli Denizli 200e getirtttim. Siz iyi bir fiyata.getirmişsiniz. Hangi yolla getirdiniz merak ettim? Benimde memleketten gelmesi gereken bir motor daha var..
Merhaba GemmaGustavo ,
Bence siz motoru,güzelce yükletin, taşıt ile gönderin.
Nerede,ne zaman,şehir içi,şehir dışı nerede sürüyor olursan ol , her zaman kendin için en güvenli olacak sürüşü yapmaya çalışın.Tabiki de senle ben aynı olamayız ben daha beceriksizim ama.. 1500 km de iken düşündüm kendimi..Hiçbir zaman oldum ben,tamam öğrendim diyip gereksiz bir güven içerisine girip,bu km lerdeyken daha artık şehir dışında da sürebilirim dememeli..
İncelemende fayda var .
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/71788-ikarus-sendromu.html
Anlıyorum seni, bir an önce uzun km lerde sürmek istiyorsun ama zamanı varsa, beklemek.. kaza yaptıktan sağ salim ayağa kalktıktan sonra motor tamir olsun diye beklemekten daha iyidir.. Sen güzelce yüklet motoru, taşıt ile gönder![]()
Kazasız belasız
ben Kocaeli Denizli 200e getirtttim. Siz iyi bir fiyata getirmişsiniz. Hangi yolla getirdiniz merak ettim? Benimde memleketten gelmesi gereken bir motor daha var..
Merhaba GemmaGustavo ,
Bence siz motoru,güzelce yükletin, taşıt ile gönderin.
Nerede,ne zaman,şehir içi,şehir dışı nerede sürüyor olursan ol , her zaman kendin için en güvenli olacak sürüşü yapmaya çalışın.Tabiki de senle ben aynı olamayız ben daha beceriksizim ama.. 1500 km de iken düşündüm kendimi..Hiçbir zaman oldum ben,tamam öğrendim diyip gereksiz bir güven içerisine girip,bu km lerdeyken daha artık şehir dışında da sürebilirim dememeli..
İncelemende fayda var .
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/71788-ikarus-sendromu.html
Anlıyorum seni, bir an önce uzun km lerde sürmek istiyorsun ama zamanı varsa, beklemek.. kaza yaptıktan sağ salim ayağa kalktıktan sonra motor tamir olsun diye beklemekten daha iyidir.. Sen güzelce yüklet motoru, taşıt ile gönder![]()
Kazasız belasız
Bajaj pulsar 150 ns kullanıcısıyım üniversite öğrencisiyim ve haziranın 10 u gibi dersler bitiyor motoru burda bırakmak istemiyorum ve memleket ile kaldığım yer arasında 600 km yol var şehir içi 1500 km yol yaptım şu ana kadar sizce memlekete motorla gitmeli miyim gitmeliysem de kaç kilometre de bir ara vermeliyim yardımınız için şimdiden teşekkür ederim![]()