Daha 13 yasındayım ve motosiklet benim için herşey

Sevgili abilerim ve ablalarım böyle başlıyorum cünkü sizden yasca küçüğüm motosiklet artık benim için herşey ama ben yasım küçük olduğu için motosikletin yanına yaklaşamıyorum bana kalsa coktan sürerdim ama ailem izin vermiyor. Size sadece bu yaşta motosiklet sürmeye başlamalımıyım yoksa ehliyetimi beklemeliyim ama ehliyeti beklersem kesin ölürüm size danışmak isterim :silent: :)

sürülmez diye bi şey yok. sürebilirsin ama ehliyetin olmadığı için trafiğe çıkamazsın.

yani cross alıp dağ bayır gezebilirsin:cherry:

ayrıca yaşın 13 olmuş 23 olmuş 33 olmuş farketmez muhtemelen ailen sen 50 yaşına da gelsen kendi paranı da kazanmaya başlasan yine motor kullanmanı istemeyecektir. o yüzden onları ikna etmen lazım.

ehliyeti beklersem ölürüm diyorsun.Allah korusun ya ehliyeti beklemeden ölürsen.Eğitim şart.

Daha herşey için o kadar erken ki... sakın ehliyetsiz kasksız ve korumasız motora bineyim deme... motor sevgisi iyidir ama doğru şekillendirilmezse öldürür. Lütfen zamanını bekle.. biz burada seni bekliyor olacağız.. çok sevgiler ve aramıza hoş geldin.. :rendeer: :wiinkk: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen bir süre daha defterin kaleminle oyna
herşey yaşında güzeldir

hoşgeldin güzel kardeşim kafana takma böyle şeyleri bisiklet sür en iyisi ciiddiyim ben snn gibiyken çarşıya bir bucuk dakkada girmeye alıştıydım motorla bile giremiyom.hem işinn prosu olmak istiyosan bisiklet kullan bol bol ama.benm gibi deneme ler yapma yani.tehlikeli.ailen senin sürmeni istemiyosa sevdikleri için bunu unutma oke.haa tabi sevseler binerdim diyeceksin şuan.ama kardeşim daha yapın küçük bir kaza geçirsen feci olur onun için korkarlar annen baban.bekle 15 yaşına gel küçük motorlar sukutur mu ne ondan sür ben 17 yaşımda başladım motora gülünç ama napalım hep akrabalarda vardı bizde yoktu babam almıyodu.işe girdim ordaki küçük tekerli motorun kıcını basını kaldırarak basladım ıse heh :D .2 sene sonrada honda titan aldım.çok rahat ama şimdi r6 ya merak sardım gezilere felan katılmak için alacam..ama bunun için 1 yıl para biriktirmem lazım aylık 600 milyon atsam 12 ayda 7200 iyi kötü kendi motorum felan derken 10000 ytl demi 3 milyarda banka kredisi alıp 13 13 bucuk milyara 2003 2004 model bişey almak istiyom bakalım.gerçi 1 yıl sonra yine artar heralde.
artarmı sizce.

Dishy için yazıyorum

Bu üyelik daha yeni benim oldu kuzenim kullanıyordu bunu bende ondan kaptım motor hastalığını onda bi honda beat vardı onu satıp burgman alacaktı ve aldıda sonrada bana verdi fikir edinmek için kullandı bu adresi yoksa benim milletle dalga geçtiğim yok motosiklet dalga geçilecek bir şey deil benim için :cat:

Umarım öyledir, kendine bi üyelik alsan fena olmaz..Çünkü benden hiç bişey kaçmaz..
Sonra hangisi yazdı diye düşünmeyelim...

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum benim motor aşkım Suzuki GSX 1300 hayabusa ile başladı o motoru görünce işte araç bu dedim bide bunun üstene kuzenim motosiklet alınca beni gezdirdi falan cok güzel bir alet olduğunu anladım artık motor gerçekten benim için çok önemli

Sizce bisikletten alışılıpta motosiklette iyi bir kullanım oluşabilirmi eğer oluşabilirse 18 yasımda ben moto gp deyim:queen:

Merak etme bundan sonra hep ben kullanıyorum bunu

Son düzenleme:
Evet bisiklet kullan sen bence :) Çok acele etme, önünde upuzun yıllar var..
Bir kaç yıl bekle scooter kullanmak için..
Sonra moto cp de destekleriz merak etme :mrgreen:

İşte bir moto gp ci yetişiyor oley aslında az kaldı sadece 7 yıl cok cabuk ggeçer o günü sabırsızlıkla bekliyorum :wiinkk:

Keşke su motorlarla ilgile herşey ucuz olsa internette bi kask baktım 1250 :pr:

Son düzenleme:
sürülmez diye bi şey yok. sürebilirsin ama ehliyetin olmadığı için trafiğe çıkamazsın.

yani cross alıp dağ bayır gezebilirsin:cherry:

ayrıca yaşın 13 olmuş 23 olmuş 33 olmuş farketmez muhtemelen ailen sen 50 yaşına da gelsen kendi paranı da kazanmaya başlasan yine motor kullanmanı istemeyecektir. o yüzden onları ikna etmen lazım.

Cross fikrine kesinlikle katılıyorum. Bence bir cross al, antreman yap ve yarışlara gir. :)

20041105davidbrycekraftse9.jpg

Hatta bizim sitede bi arkadaş var baya uzun nicki unuttum şimdi :silent: O da 13 yaşında, kroscu :) :cat:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
tam olarak crossları bilmem ama skyteam, pioneer gibi markalardan genelde memnun kullanan arkadaşlar biliyorum...

araştırdım hepsinin fiyat nerdeyse aynı ortalama 8 ile 13 000 ytl arası

Sen bütçeni söyle de öyle yardımcı olalım.

Mesela ikinci el Honda XL200 ya da Honda XLR125'i çok daha uygun fiyatlara bulabilirsin. Çin motorlarından daha sağlamlar hem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar