dağları deldim naked başıma, yolları aştım gezisi

Mersin İl Temsilcisi
çoook uzun zamandır gezemiyordum ( bunda nişan hazırlığımın da büyük payı var ) ve oldukça hamlamışım. nişanlımı maraşa uğurladıktan sonra birden hüseyini arayayım da bir gezi yapalım dedim. saat 13,30. zaten böyle çılgın bir rotaya akıllı adam seçmemek lazım :bounce: neysem, çıktık yolaaa....

herzamanki ilk mola yerimiz kuzucubelen'de bir kahve ve çayları yudumladıktan sonra hazırlık. hava soğuk... akıllı adam balalaykayı aldıktan sonra evde bırakmaz, yanında taşır. di mi hüzeyin :wiinkk:

ve yola çıkmadan karar aldık, karı görmeden durmıcaz ama hüseyinle ben aynı kar(ı) dan bahsetmemişiz anlaşılan. O'na hangi kardan bahsettiğimi göstertyom şimdi :queen:

ve motosiklet aşkına.... orada olup da bir streetfigter olarak karda resim çektirmek ancak hatıra olsun diyedir ( kim demiş mersin'de kar yağmaz, ahanda kar(ı) görün. oturan değil, çevredeki beyazlık diyeyim de yanlış anlaşılmasın :cherry: )

bizim hüseyin tutturdu dağa çıkayım da çakma ss görsün millet diyor ama zola razı ettim de bu pozu alabildim. itiraz etmiyor ama yengemiz ruhuna enduroyu işletmiş :bounce:

eee adam ss çi'yim diyor başka bişey demiyor. ve crossla herkes yapar bu işi ben motorumla karda drift yaparım diyor ve şov başlıyooorrr ( ücretsiz izleyebilirsiniz )

biz izliyoz Çırpı'yla

ve manzara izlenmeye değer, çünkü bu ülke taşı, toprağı, insanıyla çok güzel.
şehitlerimize bir fatiha okuyorum içimden :salut:

karizma redline yapıyor hüseyin'de

ve dönüş yolunda karizma devir düşürüyor. yollar karanlık, soğuk ve bir yanımız uçurum, hafiften kar yağıyor. işin kötüsü hüseyin üşüyor ve yarimizin koynunda ısınıyoruz ;) ellerin rengine dikkat!

ve orada toparlanıp bir hamleyle virajları altımızda düz edip çıkıyoruz. bu sevda bitmez be kardeşler...

kısacık ama çok heyecanlı bir gezi oldu....
gersini hüseyin anlatır belki de... yüzümüzde muzip çocuk gülücükleriyle gün devam etti...

bu gezimizi de her zamanki gibi şehitlerimize ve bayrağımıza adıyorum izninizle :)

Son düzenleme:
Moderatör
Dedim n'oluyoruz kız başıma falan :p Drift'i ücretsiz olduğundan izledim, peki biz karşılığında para alacak mıyız :p

valla bravo ve tebrikler sencer kardeşim sana yakışanı yabmışın bravo

Mersin İl Temsilcisi
valla bravo ve tebrikler sencer kardeşim sana yakışanı yabmışın bravo

inşallah birlikte olacak gezilerimizde çok daha gzüelini yapacağız :cat:

O artis Hüso mu :queen:

yok, çakma ghostrider :queen:

benim çok hoşuma gitti geziniz... eğlenceli....

teşekkrüler. pek foto çekemedik. dedim ya hamlamışım diye. olanları bir bilseniz :queen: hüso yolda kaldı. çamaşır ipiyle 15 km çektim herifi...

çok güzel olmuş.. anlatımda süper.. nazar değmesin.. maşallah.. :)

amin akrdeşim :cat:

Son düzenleme:
Güzel bir gezi ve manzaralar mükemmel.:cat:

Paylaşım için teşekkürler yürekçe.:)

Süper gezi ama SS ile olmamış.. Suzuki GS500cc daha yakışmış bu geziye... Teşekkürler... Size Enduro lazım.. Alın bi DELE bakın kar(I) lara..:mrgreen:

selam arkadaşlar.biz daha kar göremedik, siz ne güzel gitmişsiniz :cat:
sencerim - hüseyinim kendinize iyi bakın, paylaşım için teşekkürler

keyifli bir gezi olmuş hocam bendede 2005 modeli var bir ara sohbet edelim :cat:

cok eglenmişiniz boyle organızasyonlar olsa da bursada bende katılsam...(bu organızasyon olmamıs ama:D)

bu sogukta o kadar yol yapmak akıllı işi
degil sanırım hepimiz deliyiz :queen: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar