:cherry::cherry:size gittikçe gıcık oluyorum haberin olsun güven abi ....
Mesajın için ben teşekkür ederim Via.:cat:Bu harika görüntüleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.:rendeer:
Teşekkürler Abolgi.:wiinkk:paylaşım için teşekkür ederim.
Teşekkürler Fazer.:wiinkk: Motosiklet bugün olmaz, yarın olur. Dert etme.:cat:guzel bır gezı olmus elınıze ssaglık
motosıklet olmayınca gezı Gezi Fotoğraflarına bakınca yan etkısı oluyor
kazasız surusler
Çok teşekkür ederim Hasan'cım. Mümkün olduğunca gezileri paylaşmaya gayret ediyorum.çıldırıcam yane güzel gezi insan gıpta ediyor, bulunduğunuz yerin kıymetini bilin derim
güzel gezi süper fotolar ve paylaşım için teşekkürler... tekrarlarını ve paylaşımlarınızı beklerim saygılar, kazasız belasız yolculuklar...
son fotolarda süper![]()
Beğenmene sevindim. Teşekkür ederim Cardoso.:cat:cok güzel resimler
Teşekkür ederim Ergün'cüm. Maalesef Antakya'ya geldiğinde böyle bir geziye denk gelmedin. Umarım birdahakine denk gelirsin ve birlikte yol yaparız.:cat:Sıtkı abi,gene dere tepe yapmışsınız.tekerinize sağlık.:cat::rendeer:
Kmx kullanmışlığınız varsa iyi bilirsiniz. Ne tatlıdır arazide...88 kğ. ağırlığıyla 27 bg. gücü ve 7000 devirde aktif olan kips ile adeta ceylan gibidir. Ne tesadüftür ki, benim eski motosikletim xl, şimdiki ise kmx...:wiinkk:Aman aman, eski ve yeni motoskletim bir arada.Kmx ve XL.Harika bir gezi olmuş.
Gönülden tebrik ediyorum sizi.Biz şehir yaşamında kurtulamıyoruz, sizleri izlerken bile rahatladım hocam.Bileğinize, tekerinize sağlık...
Küçük şehirlerin avantajı diyelim Mehmet'çim. Dert ettiğine değmez. Gün gelir bu keyifi fazlasıyla yaşarsın.:wiinkk:valla gözlerim doldu resimlere bakarken.
biz istanbulda yaşamıyoruz be!
Muhteşem bir gezi olmuş . Doğa aşığı biri olarak oraları gezmiş kadar oldum. Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.