Dağlar Dağlar...

kh1

En az bir önceki gezini, anlatımınız, fotograflarınız kadar güzel olmuş. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Harika bir turlama olmuş, fotoğraflarda bir o kadar güzel.
Bizlerle bu güzellikleri paylaştığınız için teşekkürler.
İnsanın ister istemez canı çekiyor yahu :)

Motosikleti
guzel bır gezı olmus elınıze ssaglık
motosıklet olmayınca gezı Gezi Fotoğraflarına bakınca yan etkısı oluyor:):)
kazasız surusler
Teşekkürler Fazer.:wiinkk: Motosiklet bugün olmaz, yarın olur. Dert etme.:cat:
çıldırıcam ya :) ne güzel gezi insan gıpta ediyor, bulunduğunuz yerin kıymetini bilin derim :) güzel gezi süper fotolar ve paylaşım için teşekkürler... tekrarlarını ve paylaşımlarınızı beklerim saygılar, kazasız belasız yolculuklar...
son fotolarda süper :)
Çok teşekkür ederim Hasan'cım. Mümkün olduğunca gezileri paylaşmaya gayret ediyorum.
Özellikle sizler gibi paylaşıma değer veren arkadaşlar oldukça raporlar bitmez evelallah.:cat:

cok güzel resimler
Beğenmene sevindim. Teşekkür ederim Cardoso.:cat:

çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz,harika bi gezi olmuş.şu son fotoğraflardan sonra kafama taktım bi endura alacağım bende :D sizin kros kadar dağ tepe girmesemde uzun geziler için ideal :)

Motosikleti
Tüm mesajları okudum ve mutlu oldum.:cherry::cat:
İyi dileklerini, beğenilerini ve güzel mesajlarını esirgemeyen;
Sysroot, Kara Murat, Mata, Tek Teker Ramço, Motoseyyah, Fusuy, Cesur, Korkut, Kh1, AydoğanX, Serhat Arman, ExpendableS, Kartal 07'ye çok teşekkür ederim.:cat::wiinkk:

Aman aman, eski ve yeni motoskletim bir arada.Kmx ve XL.Harika bir gezi olmuş.

Gönülden tebrik ediyorum sizi.Biz şehir yaşamında kurtulamıyoruz, sizleri izlerken bile rahatladım hocam.Bileğinize, tekerinize sağlık...

Motosikleti
Sıtkı abi,gene dere tepe yapmışsınız.tekerinize sağlık.:cat::rendeer:
Teşekkür ederim Ergün'cüm. Maalesef Antakya'ya geldiğinde böyle bir geziye denk gelmedin. Umarım birdahakine denk gelirsin ve birlikte yol yaparız.:cat:

Aman aman, eski ve yeni motoskletim bir arada.Kmx ve XL.Harika bir gezi olmuş.

Gönülden tebrik ediyorum sizi.Biz şehir yaşamında kurtulamıyoruz, sizleri izlerken bile rahatladım hocam.Bileğinize, tekerinize sağlık...
Kmx kullanmışlığınız varsa iyi bilirsiniz. Ne tatlıdır arazide...88 kğ. ağırlığıyla 27 bg. gücü ve 7000 devirde aktif olan kips ile adeta ceylan gibidir. Ne tesadüftür ki, benim eski motosikletim xl, şimdiki ise kmx...:wiinkk:

Güzel mesajına teşekkür ederim Gti_King.:cat:

valla gözlerim doldu resimlere bakarken.
biz istanbulda yaşamıyoruz be!
Küçük şehirlerin avantajı diyelim Mehmet'çim. Dert ettiğine değmez. Gün gelir bu keyifi fazlasıyla yaşarsın.:wiinkk:

Teşekkürler mesajına.:cat:

Muhteşem bir gezi olmuş . Doğa aşığı biri olarak oraları gezmiş kadar oldum. Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

Motosikleti
Muhteşem bir gezi olmuş . Doğa aşığı biri olarak oraları gezmiş kadar oldum. Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

Mesajınız için ben teşekkür ederim sevgili Balıkçı.:cat:
Beğenmeniz ayrıca beni sevindirdi.:wiinkk:

Doğa aşkı bizlerde de had safhada. Doğal ortamda kendimi herzaman daha mutlu hissetmişimdir.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar