- Konu Yazar
Ben bir hata yapıp 10 bin liraya bu motoru aldım arkadaşlar. 4 ay oldu alalı 3 ay farklı farklı sebeplerden servisden çıkmadı. Kesinlikle ama kesinlikle almayın servis dahi ilgilenmiyor. satana kadar karşınızda varlar, ondan sonra kimseyi bulamıyorsunuz. 10 bin liraya aldığım bu motora 3.928 lira masraf yapmışım garantili olmasına rağmen. Marş rublesi, servisde değişen debriyajın 3 sefer arka arkaya patlaması ve kullanıcı hatası olması, silindir yemesi, piston sekman sibop krank, motorun düşmemesine rağmen servisden gelen motorun gidonu kırık aldım hepsi kullanıcı hatası 1 aylık motor da bu kadar sorun cıktı ve km daha 800'dü. Uzak durmanızı tavsiye ederim ben yandım siz yanmayın.
Dipnot : Köprülerde, Uzun yol yaparken en ufak rüzgarda savruluyor. 1.köprü de kırmızı 20-25k hızla savrula savrula gitmeye calısan birini görürseniz o benim. Ben karizmasına aldandım siz aldanmayın bildiğiniz çin malı.
Dipnot : Köprülerde, Uzun yol yaparken en ufak rüzgarda savruluyor. 1.köprü de kırmızı 20-25k hızla savrula savrula gitmeye calısan birini görürseniz o benim. Ben karizmasına aldandım siz aldanmayın bildiğiniz çin malı.