Daelim Roadwin250 Almayın

Ben bir hata yapıp 10 bin liraya bu motoru aldım arkadaşlar. 4 ay oldu alalı 3 ay farklı farklı sebeplerden servisden çıkmadı. Kesinlikle ama kesinlikle almayın servis dahi ilgilenmiyor. satana kadar karşınızda varlar, ondan sonra kimseyi bulamıyorsunuz. 10 bin liraya aldığım bu motora 3.928 lira masraf yapmışım garantili olmasına rağmen. Marş rublesi, servisde değişen debriyajın 3 sefer arka arkaya patlaması ve kullanıcı hatası olması, silindir yemesi, piston sekman sibop krank, motorun düşmemesine rağmen servisden gelen motorun gidonu kırık aldım hepsi kullanıcı hatası 1 aylık motor da bu kadar sorun cıktı ve km daha 800'dü. Uzak durmanızı tavsiye ederim ben yandım siz yanmayın.

Dipnot : Köprülerde, Uzun yol yaparken en ufak rüzgarda savruluyor. 1.köprü de kırmızı 20-25k hızla savrula savrula gitmeye calısan birini görürseniz o benim. Ben karizmasına aldandım siz aldanmayın bildiğiniz çin malı.

Hep diyoruz o alınmaz diye. Tüketici mahkemesine başvur kesin sonuç alırsın bir avukata danışmanı öneririm.

geçmiş olsun. biraz da şans işi ufak tefek sıkıntılarla memnun olan bir iki kişi görmüştüm

Garantili motora krank, silindir gibi masrafları yapmak yerine keşke tüketici mahkemesine başvursaydınız.

Şu anda piston silindir sekman değişti hala motor yürümüyor ve hor hor hor ses var servis kendi servisi hero motor 3 gün önce taktığı silindiri yemişsin diyor. Motor yürümüyor ki yiyeyim silindiri 60 km yi geçmiyorum bağırıyor diye artık tek çözüm tüketici mahkemesi

Az daha koyup ybr... neyse yeri değil şimdi
acı bir tecrübe olmuş. :farao:

eğer istanbuldaysan buluşup karşılaştıralım. Aynı sorun bendede mevcut. Küçücük çakıl parçası düşmeme sebep olacak diye korkuyorum. Yol asfalt işaretçileri dahi dengeyi sarsıyor.

üzüldüm.
insan emeği bu kadar aşağılanmaz, yaprak verip almıyoruz ki ?
ticaret ahlakı yerlerde, para yerine konulur da güven nasıl yerine konulur ?
bir ürün alırken ürünün kendisi kadar alım sonrası desteği daha çok düşünmek lazım.
büyük geçmiş olsun.
umarım birileri derdinize derman olur.
hukuki yolları araştırmaya başlayın.

Bu işler narin,
Motorum daelim,
Çıkmaz tamirden nedelim,
Satcam bir gün emme,
Bugün olmazsa yarin.

demiş milli şairimiz... :)

Geçmiş olsun hocam. Daelimler malesef bu konularda sıkıntılı, Muadilleri Mondial - Asya Motor - Kuba - Çelik Motor v.b uzak durmakta fayda var.

Daelim'i Çin markası değildir, motorları da oldukça kalitelidir. Bir kişinin motoru bozuldu diye bütün markayı kötülemek bizim millete özgü bir şey... Yani şu sonucu mu çıkarıyoruz ? Bu motorlar o kadar dayanıksız ki alır almaz motoru bitmiş. Alınan motor kaç modeldi ? (muhtemelen 2012) Alındığında içinde 4 yıllık rodaj yağı mı vardı ? O bitmiş yağla rodaj nasıl yapıldı ? Motoru kim sıfırladı ? Neden garantiye girmedi ? Hepsi muamma.

Beyler gerçektende bir japona göre kalite farkı bu tip marka modellerde fazlasıyla aşağıda.Memnun olan bir kaç kişi dışında sorunu konuşulan motorlar şekli güzel geldi diye alınıyor sonrası genel olarak pişmanlık.Evet aslında alınır kullanılır fakat 10bin tl gibi bi rakam ne motorun kendisi eder ne de satis sonrası olmayan,olsada bi boka yaramayan servis hizmeti eder.Alin bi ybr-cbf acaba motor sıkıntı cikarcakmi korkusundan kurtulun.kafanizdaki rahatlıkla motosiklet sahibi olmak gerçekten çok güzel şey.
İlk motorum hyosundu, ikinci motorumu aldığımda bunu anladım.

Daelim'i Çin markası değildir, motorları da oldukça kalitelidir. Bir kişinin motoru bozuldu diye bütün markayı kötülemek bizim millete özgü bir şey... Yani şu sonucu mu çıkarıyoruz ? Bu motorlar o kadar dayanıksız ki alır almaz motoru bitmiş. Alınan motor kaç modeldi ? (muhtemelen 2012) Alındığında içinde 4 yıllık rodaj yağı mı vardı ? O bitmiş yağla rodaj nasıl yapıldı ? Motoru kim sıfırladı ? Neden garantiye girmedi ? Hepsi muamma.

Bir kişinin deil genel kitle şikayetci

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar