Daelim marka İtalyan malı mıdır ve nasıldır?

Merhaba arkadaşlar, Daelim b bone 125cc scooter hakkında bilgisi olan var mı, kaliteli mi? Bir de Sym fiddle 3 125cc ve fiddle 3 200 cc hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden çok teşekkürler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buralar birazdan karışır

daelım guzel markadır fakat scooterda kucuk lastık daha dezavantajlı sym symphony bakın bence helede ılk motorsa daha mantıklı ama kucuk lastık saglam ve fıyatını hak eden bırsey bakıyorsanız hero dash vx modelınıde ınceleyın derım 5yıl garantısı var çin malı degıl bayısı yaygın ve cıdden saglam motor,kucuk artılarıda var kendıne has kombıne fren gibi,sym fıddle3 alınabılır ama 2 de kronık sorunlar var,frenlerının kotu olması tıtresımın cok olması sele rahatsızlıgı gıbı,ama gorunutde tabıkı kendıne baktıran aksesuarın yakıstıgı bır model fıddle2 .

Dâelim Kore malıdır ülkemizde çok yaygın olmasada kaliteli motor dur.
3 sefer koreye gittim yollar dâelim motorlarla dolu bizde cbf 150 nasılsa Kore'de de dâelim öyle her yerde daystar gördüm

Kore malıdır, distribütörü Asya Motor'dur.
Motorları kaliteliye benziyor. Ancak çok yaygın değil sanki.

Daelim b-bone deneme sürüsü yaptım. Ciddi alıp Custom planım vardı.

İTALYAN MIIIII

images

Daelim ne iyidir ne çok kötü 10 üzerinden 5 i hak eder bence scooter konusunda hiç bi fikrim yok zamanında 250cc street fighter tasarımı yapmayı planlıyordum roadwin250 alıcaktım kıl payı almadım kronik sorunu krank kırmaydı

Başlık efsane. Google ile bu forumu bulan insanlar oraya Daelim yazıp ne malı olduğunu öğrenemiyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar