daelim daystar 250 rks blacster 250 ve sürüş sınavı

merhaba motora yeni başlayacağım daha önceden arkdaşımın commuter tipi bir motosikleti ufaktan ufaktan bi kaç gün sürdüm vites attırmak fren sistemini anladım ve dengede ''az'' derecede bilgi sahibiyim uzun süre bisiklet kullandım 2 yıldır bisiklet sürmüyorum sadece (5 yaşından 18 yaşıma kadar sürdüm bisiklet) şimdi ben cruiser tipi motosiklet kullanmak istiyorum rahatlığı,görünüşü,sesi tam bana göre öncelikle kendime 1. ve 2. eli uygun fiyatlı 2 motosiklet seçtim başlıktakiler olmak üzere;

1. si hangisi benim için kullanış açısından daha iyidir biri i su soğutmalı biri hava 2 si arasındaki fark nedir motora etkisi nedir aldıktan sonra biraz şehir içinde sürüp alışıp uzun yol yapmayı düşünüyorum bunlardan hangisiyle rahat giderim ( kullanan arkadaşlarım bana uzun yolda rahat motor sürüldüğünü söyledi)
2. sınava önümüzdeki ekim veya aralıkta girmeyi düşünüyorum olmadı en kötü 2018 mart sınava giricem direksiyon sınavı zormu teorik sınav zormu bunları merak ediyorum
3. motora alacağım çanta ve emniyet ekipmanları(kask mont vs.)ortalama kaç para tutar yavaştan almayı düşünüyorum
4. cruiser tipi motor süreceğimi kurstaki yetkiliye söylediğimde sınava ne tip bir motosikletle gireceğim yoksa hepsi standartmı?

yardımcı olursanız çok sevinirim tekeriniz düz bassın

rks 250 cruiser kullanıcısıyım hava soğutmalı v motor dur kendisi uzun yol yaptım artcımla 805 km yaptık tek seferde 4 mola verdik 100 110 120 rahat gidersin gerisi yok göremedim ben rahat motordur enjeksiyonludur tek marş çalışır titreşim 100 den sonra görürsün çok hissetmezsin.cruiser bir motor almak istiyorsan kesinlikle benim görüşüm v twin olması gerekiyor yani v motor tercihlerin arasına hyosung gv 250 aqua da ekleyebilirsin güzel güçlü motordur.Benim tercih sırama bakarsan şöledir
suziki VL 250 Intruder
yamaha 250 dragstar
rks 250 cruiser hyosung gv 250 aqua

öncelikle cevabın için teşekkürler suzuki 2007 ilanları bulabildim eski bir model anladığım kadarıyla yamahada keza öyle şimdi motosiklette araba gibimi düşünmeliyiz öyle düşünürsek hyosung ve rks bana daha sıcak geldiler 0 alma imkanım var çünkü 2007 2004 model motora 13 vermek yerine 0 ını o fiyata almak daha mantıklı geliyor ama bilmediğimdende olabilir yani motorda araba gibidüşünmüyorisek eski modelde alabilrim ama 10 yıllık 13 yıllık motorlar biraz korkutuyor parçası bulunmazdır vs.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar