oğluma bir tane aldık 1000 km.yi yeni doldurdu..ben de DL 650 vstrom var. Elbette daystarla bende test sürüşleri yapıyorum. İlk izlenimlerim motorun dengesi, fren sistemi, aynalardan arka görüş pozisyonu, yakıt ekonomisi oldukça başarılı..tek silindir olmasına rağmen titreşim çok rahatsız edici değil 120-130 km hızdan sonra hissedilmeye başlıyor. zaten bu cc deki bir moturda daha hızlı kullanmak doğru değil diye düşünüyorum. ancak 150 km.hızıda rahatlıkla yapabilcek limiti var ..biz henüz o hıza hiç çıkmadık zorlamak istemiyoruz.. rahatlıkla o hızlara çok çabuk çıkıyor. Vites geçişleri çok iyi ancak 1.vites ile 2.vites aralığı çok kısa geldi bana..boş vitesi bulmak zor oluyor alışmak gerekir belkide. orjinal lastiklerini sevmedik ..güven vermiyor, en kısa zamanda lastikleri değiştirmeyi düşünüyoruz. Koruma demiri, sis bar ve orjinal yan çantaları bayi sipariş verdi sanırım 15 güne kadar elimizde olacak...ses olayı scooter sesine çok benziyor oldukça sesszi çalışıyor ama müdahale edilebilir tabiki...sonuç olarak fiyat kalite dengesi başarılı..sürüşü çok zevkli..rahatlıkla alınabilir.. asya motor satış yetkilisi ile yapılan görüşmede tüm parçaların getirilecğeini söyledi ama ne kadar doğru onu bilemeyiz.