motomax'a atmış olduğum maile cevap geldi
Daelim S2 250 Egzoz : 434 $ Kdv Dahil
Stok Durumu : Yok
Temin Süresi : 25 gün
Selam Dostlar,
8000 bakımı geçen hafta yaptırdım.Hava filtresi değişimi ile 60YTL verdim..Bu arada eşimin kardeşi sayesinde lastikleri de Dunlop marka olarak yeniledim.Yumuşak hamurlu bu lastikler sanki 2.amortisor gibi.Eskiden bit kadar taşı bile hissederken şu anda hem yol tutuş hem de sarsıntı hissetmemek açısından gayet faydalı olduğunu söylemeliyim.
Kalkışta titreme bende de zaman zaman var.. Ama servis sorun olmadığını ve temizlendikten bir süre sonra yine ses geleceğini belirtti.
Bu arada farklı zamanlarda Kuyubaşı benzinciden aldığım benzin sonrası , motor 1-2 kere giderken tekledi...Sanırım sadece benzin almıyoruz ordan doldururken..![]()
200 ytl ye özel egzost yapılıyor kartal taraflarında bi arkadaş yaptırmıştı.
benim balans sorunu varmış ustam öyle söyledi 100 den sonra kafa sallıyordu
evet tekleme sadece ve sadece benzinde aynı şeyleri benimkide yaptı hatta stop bile etti rolantide kafayı yedim sonra gaza iyi bi yüklenip içindekileri uçurmuş olmam lazım bi daha yapmadı.
bide sanki egzostun içinde bişeyler varmış gibi tıngırdıyor rolantide sizlerde de varmı bu ?
Hepinizin yolu ve farı açık olsun arkadaşlar
Şu an (rolantide hissediliyor) egszoda acaip tıngırdama var..sanırım dediğiniz kafes kopmuş bendede..egsoz girişi ve alt taraf baya çürüdü..parçalanmaz işallah diye korkuyorumale:
ozaman araştırmalara başlayalım toplaşıp olmadı hep beraber yaptırırız