TanImsIz' Alıntı:
Bende daelim yok ama motomax ın nexus u var servis işini kimde hallediyosunuz, ayazağa motomax motoru servise aldıktan sonra yanına bileyaklastırmıyor ne yapıyor motora ne ediyor bilen yok, yılmaz uyar iyimidir ?
FreeWing, arkadaşımız çok memnun kalmış bi uğra istersen
Firma Adı: V Motor
Faaliyet Alanı:Motosiklet Tamiri
Sorumlu Kişi: Yılmaz Uyar
Adres: Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 20.Sokak No:625 Maslak/İSTANBUL
Telefon : (0212) 286 67 91
batris' Alıntı:
Selam,
Cuma-Cumartesi toplam 1250 km süren Batı Karadeniz gezisi yaptım. İlk gün molalarla 700 km kullandım. Motorum hep aynı performansla beni üzmedi.
Dönüşte daha önce Ataper'inde başına gelen egzoz soğutucusunun vidası düşmesi problemi benimde başıma geldi. Vidalardan birisi yolda düştü. Birisinin ise egzoz ve parlak soğutucu arasındaki bölümü kırıldı. Herhalde serviste yaptırılır.
Bilgi için;
İstanbul'dan çıktığımda depoyu doldurdum. 171 km sonra tekrar doldurdum. 19,42 ytl tuttu. 171 km boyunca otobanda ve hep 140 ile gittim. Hesaplarsak 113 ykr ediyor. Bence makul. Tabii benzin fiyatlarındaki indirimide düşünmek lazım.
Süper yol yapmışsın benim merak ettiğim 700 km yolu yaparken yormadımı daelim. dün ben hanımla birlikte 160 km yol yaptık ben ve hanım fazlasıyla yorulduk da. daha tabi yeniyiz.
bu arada 970km oldu ben çok memnunum.