Bu S2 lerde sorunlar ortak galiba..benimde yüksek devirlere çıktığımda bişeyler birbirine sürtüyormuş gibi çın çın gibi garip bir ses geliyor..ayrıca motor çalışmazken orta sehpada arka tekeri döndürdüğümde gelen şu sürtme sesi..ayrıca frenlerin hala acaip viyaklaması..ben (sadece tahmin) bunun fren diskinden ya da balatadan kaynaklandığını düşünüyorum..4000 bakımına gittiğimde serviste bunu kesin olarak halletirmeye bakıcam..
FreeWing,motor sehpadayken rolantide çalışırkenmi teker hızlı dönüyor?Serviste yaptırdığın şeyler rutin bakımlar,ben biraz rolanti ayarına takıldım..hararette çabuk yükseliyor diyorsun,acaba rolantiyi fazlamı yükselttiler?
Ben burda kafadan atıpta seni yanlış yönlendirmek istemem dostum,ben ankaradayım ama istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olsunlar,bence farklı bir servisede göster,durumu ayrıntısıyla anlat..ama kesinlikle moral bozmak yok..
Yav ben geçen ay resmen yolda kaldım,baya motoru ite ite kenara çektim öylece kaldım yani..o zaman bile moralimi bozmamaya çalıştım,hatta vaziyete güldüm:mrgreen: ..Motosikletler bozulmak içindir,en kralı bile arıza yapar,ve inan halledilmeyecek bir sorun yoktur..
evet arkadaşlar FreeWing için servis tavsiyesi olan varsa cevap bekliyoruz,ya da görüş sahibi olan?