dün akşam bakırköy hipodromun orada bi tane kırmızı daelim s2 250 gördüm. serviste idim. hiç başkası giderken görmemiştim. çok huşuma gitti. maşallah bizim motorlara![]()
batris' Alıntı:Muhtemelen gördüğün bendim. Arada sahil yoluna çıkıp oradan dönüyorum.
kardeş benzinciyede eğer uğradıysan kesin kes sendin.![]()
albatros-fb' Alıntı:senle GÖrÜŞmek İÇİn Bİzde Bu Motordanmi Almamiz Lazim Cemmmm
Ayne ses bendede var...dediğin gibi özellikle sessiz ortamda tekeri döndürünce geliyor..sanırım balatayla ilgili bir ses.4000 bakımında bu işi hallettirmeye çalışıcam,çünkü orda sürtünen bir parça var...
Ön cam olayıyla ilgilenemiycem arkadaşlar,çünkü 2 aylığına ankara'dan ayrılıyorum..çalışmak üzere başka bi şehre gitmem gerekiyor..döndüğümde elimde parada olacak ve ön camı kesin taktırıcam,zira soğuk havada başka yolu yok..
Saolasın Camadan..iş dönüşü ben yaptırıcam,resimler buraya koyarım,sizde yaptırmamış olursanız ve aklınıza yatarsa yardımcı olmaya çalışırım..
Beyler servise gittim Şu gelen sesle ilgili yardımcı olamadılar. Usta bindi turladı filan normal olduğunu söyledi. Bu tarz sorun olabilir dedi birazda disk lerin arasına toz gitmiş olabildiğini söyledi ama pek tatmin etmedi.Maslakda bi servis varmış 2000 bakımı geldi sayılır oraya giticem oradaki ustanın iyi olduğunu duydum. Bu arada servisde 2005 model daelim s2 gördüm.Kötü bi haberim olucak Egzos için sprey boya almak için parayı hazır tutun egzos kople paslanmış. Bende bi kaç yerden ufak boyaları atmaya başladı. çin mallarında böyle bi sorun yaşanmasken daelim de bunu görmek üztü beni.