yaw millet. Bu forumda bi kaç mübarek adam var dediydiler vakti zamanında atın orijinal bujileri yenisini takın diye. Ama dinlemedim. Alet daha 230km de çalıştırdım. 1 dakika sonra stop etti. Bi daha da tövbe çalışmadı.

r: Cikleylemi oynamadım, rölanti ayarını mı kurcalamadım....
Neyse değiştirdim (NGK ile) ikisini de. Tabii bu arada rölanti ayarının olması gereken yerini bile bilmiyordum artık. Ama tek başışta çalıştı. Daha sonra ayarları normale getirdim. Sözün kısası eskiler beş para etmez. ikisini 10 kağıda aldım. Büjileri aldığım servis/bayii de biz toplarken orijinalleri NGK ile değiştiriyoruz dedi. Aletin sesi de çekişi de değişti. Bilgilerinize...
Arkadaşım , bizim RegalRaptor'ların bazılarında bu buji ıslatma konusu maalesef oluyor. Bende de defalarca oldu. Bujilere kabahat bulmak, buji değiştirmek yalnış şeyler. Çin bujileri de -ki bunlar da NGK'dir- Japon bujileri de aynı şeyi yapabiliyor.
Önemli olan
jikle- karbüratör- ayarı ve
buji tırnak ayarı. Jikle silindirlere fazla benzin yollanmasına yol açarsa, buji tırnak ayarı uygun değilse ateşleme olmaz. ya da çok zor olur soğuk motorda. Dikkat edin, motor sıcakken aynı durum asla başınıza gelmez. Kaç usta bujinizi takarnen tırnak açıklığını kontrol etti şimdiye kadar?!:bounce:
sea scout´isimli üyeden Alıntı
selam arkadaşlar. motorumu alalı şubatta 1 yıl olacak. ruhsatımda vize süresi 1 yıl olarak yazıyor. bazı arkadaşlar vizenin 2 veya 3 yıl sonra olması gerektiğini söylediler. sizlerin ruhsatlarında vize süresi kaç yıl.
Bu gün ruhsatı aldığım Trafik Tescil Bürosuna gittim. Bir yıl olan muayene süremi 3 yıla çıkarmak için;
a) bir basit dilekçe yazdım,
b) Şöförler Odasından 1 YTL aldığım "ek 1" denilen Trafik Tescil İşlem formundan alarak doldurdum,
c) Mali mesuliyet sigorta poliçemi belgelerime ekledim,
d) 32,5 YTL ödedim. Ve Trafik Belgem yenilenerek ilk muayene sürem 3 yıla çıkarıldı. :cat: Duyururum.