Selam Raptor cular.
Herkeze keyifli kazasız belasız sürüşler dilerim.
Pek yazı yazamasamda fırsat buldukça forumu okuyup takip ediyorum.
Öncelikle gezi listesine benide eklemenizi rica edicem. Çok güzel bi organizasyon olacağına eminim.
Geçenlerde küçük bi kaza yaşadım ama çok küçük. Bi kamyonet (tanıdık)sokaktan çıkarken arkadan dokundu ve sağ çanta kırıldı.
r:
Neyse yenisini sordum tanesinin 130 YTL olduğunu öğrendim ve öyle kaldı.
Malum motorcuların ihtiyaçları bitmiyor.Montu, pantalonu, kaskı, eldiveni eğer birde kışın binmek zorundaysanız benin gibi mecbursunuz almaya.Yani masraf çok ama eksik de çok.
ale: Bu yüzden ona ayıracak bütcem olmadığı için;
Eğer bu çantaları kullanmayan arkadaşlar var ise acaba bana gönderirlermi diye düşündüm.Ama tamamen ihtiyaç dışı ise, atıl durumda ise.
Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var ise çok memnun olurum.
Gezide görüşmek ümidiyle......Tüm Raptorculara selam olsun.....
Herkeze keyifli kazasız belasız sürüşler dilerim.
Pek yazı yazamasamda fırsat buldukça forumu okuyup takip ediyorum.
Öncelikle gezi listesine benide eklemenizi rica edicem. Çok güzel bi organizasyon olacağına eminim.
Geçenlerde küçük bi kaza yaşadım ama çok küçük. Bi kamyonet (tanıdık)sokaktan çıkarken arkadan dokundu ve sağ çanta kırıldı.
Neyse yenisini sordum tanesinin 130 YTL olduğunu öğrendim ve öyle kaldı.
Malum motorcuların ihtiyaçları bitmiyor.Montu, pantalonu, kaskı, eldiveni eğer birde kışın binmek zorundaysanız benin gibi mecbursunuz almaya.Yani masraf çok ama eksik de çok.
Eğer bu çantaları kullanmayan arkadaşlar var ise acaba bana gönderirlermi diye düşündüm.Ama tamamen ihtiyaç dışı ise, atıl durumda ise.
Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var ise çok memnun olurum.
Gezide görüşmek ümidiyle......Tüm Raptorculara selam olsun.....