Kaldera kendi ayrilmis. Oyle yazmislardi daha evvel. Muslum Bey neden ihrac edilmis peki? Buyuk harfle yaziyor, bold yaziyor filan diye degil herhalde. Var mi bilen?
tüm raptorcu kardeşlerime yine,yeni,yeniden en içten sevgilerimi sunar, saygıyla tüm camiayı selamlarım..
tüm raptorcu kardeşlerime yine,yeni,yeniden en içten sevgilerimi sunar, saygıyla tüm camiayı selamlarım..
bu makineyi almanızda şahsım adına katkım olmuşsa,sevinirim.Merhabalar size de. Mesajlarinizi okuya okuya sonunda gidip Regal Raptor aldik, pek de iyi yaptik. Biz de tam 'nerde bu adamlar?' diyoduk.
Uğur abi hoşgeldin seni aramızda görmekten mutluyuz.Gerçekten bize aydınlatıcı bilgiler verdin senin gibi birini kazanmak güzel bir duygu:cat: Bursa cumalıkızık koyune gezi düzenlemiştin hiç unutamıyorum ben daha almamıştım motoru ama inşallah bu yaza. Motorun kaç km oldu sorun yaşıyormusun km ilerledikçe? Saygılar..Murat
GÖZTEPELİ RAPTOR;532786' Alıntı:bir de merak ettiğim bişey daha var...motora senkron ayarı yaptırdım...bu ayar subap ayarı ile aynı şey midir?
iyi dileklerin için teşekkür edrim ama o kadarda abartmayın yaa,:rendeer:Kaldera şükür kavuşturana...:queen: ...sensiz bu topiğin tadı olmuyor.Rica ediyorum lütfen bir daha bizi engin bilgilerinden mahrum bırakma.Aramıza tekrar hoş geldin.Kalıcı olman dileğiyle:queen: :queen: :queen:
Arkadaşlar...bişi sorucam ama gülmeyeceksiniz...:mrgreen: Motoru ilk çalıştırıken anahtarı açtınız...jikleyi marşa bastıktan sonra mı çekiyorsunuz? yoksa önce jikleyi çekip sonra mı marşa basıyorsunuz? gülmeyin kardeşim...bilmiyom işte...:queen: bir de merak ettiğim bişey daha var...motora senkron ayarı yaptırdım...bu ayar subap ayarı ile aynı şey midir?
deepimpact serdar kardeşim...toplantı yerini yurdunu anladık da...saat kaçta toplanıyorsunuz?