benden sana tavsıye sence 600 cc 97 model shadow sence hıc sorun cıkarmıyıcakmı sende bu sansla o aletıde patlatırsın bende regal kullanıyom hıcbır sorun yok ne ıs anlamadımarkadaşlar...ya bende bir gaspetlik vaarrr...ya da bilemiyorum ya ne desem...kafam çok bozuk...bujileri değiştirdim...aküyü şarj ettim...benzin var...marş motoru cayır cayır dönüyor...ama motor çalışmıyor...yemin ediyorum makineyi de satmıcam...cumartesi bir tane 600 cc shadow gördüm...97 model canavar gibi...7.000 istiyor ama 6-6.500 gibi bitecek...alıcam shadow umu bakıcam keyfime...bu laneti de kimseye satmıcam ki alan sinir hastası olmasın diye...aldığım yere hediye edicem...bu kaçıncı yahu? yemin ediyorum hediye edicem...yani bütüm motor hevesim öldü arkadaşlar...bakın şu forumun geçmiş sayfalarına...kaç kez sorun yazısı yazmışım görün...kafama edeyim de bu laneti aldığım gün gördüğüm virago yu almadığıma...lanet olsun...
Göztepeli motor konusunda deneyımsız arkadasım bence regalı tek egcerım alet gayet ıyı sorun bende hıc goztepelinin bahsettıgı sorunlar olmadı ve en az 50 yakın regal kullanıcısıyla bırebır tanısıyor ve konusuyorum hıcbırınde problem yok gonul rahatlıhıyla alabılırsın almazsan pğişman olursunarkadaslar motor alıcam ikinci el. 3 motor arasıda kalmıstım regal-kanuni tiger-masai grand eagle.gorunum olarak ön lastık kotu duruyo dıye regale bıraz soguk bakıyodum ve göztepeliyi görünce bide direk vazgeçtim gibi
Son düzenleme: