Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Super Moderator
aidikurt kardeş
bu anlattıklarından anlaşıldığı üzere Altan motor regalin yetkili servisi sanırım ben bunu sarıkayalara sitesinden yazmıştım ama bi cevap alamadım
arıyamadım da denizliyi
demekki altan motora götürebilirim motorumu artık
:))

olması gerekende bu zaten
keşke bunları tartışmıyo olsak bu forumda
alper beye yinede teşekkürler sözünde durmuş en azından

alper benimde radyatör delinmişti idare ediyodum bir süredir içine tıkayıcı sıvı dökmüştüm ama ikinci kez delinince sarıkayaları aradım cihanla görüştüm , hemen abi dedi; sen bi motor şasi numaralarınla beraber bi yazı faksla dedi bide bizim motoru tamir ettirdiğimiz tamircimiz var onun işyerinde bi kaşe vurdum yazımın altına oradan faksladık sonra telefonla aradım ,bu gün yolluyoruz parçanı dedi...daha öncede 2. vites kırıldığında aynı sukunet ve rahatlıkla halletmiştim işimi ... demekki şahıslarda bitiyo iş sarıkayaların bünyesinde ,sen yanlış adama çatmışsın hakikaten

merhaba ben gökhan istanbuldan 30 yasındayım 2 gun evvel 2. el bir regalraptor aldım yeni yeni kullanmaya baslıyorum goren herkesın cok şık cok guzel dedigi bir makine :) aranizda olmak guzel

Super Moderator
merhaba ben gökhan istanbuldan 30 yasındayım 2 gun evvel 2. el bir regalraptor aldım yeni yeni kullanmaya baslıyorum goren herkesın cok şık cok guzel dedigi bir makine :) aranizda olmak guzel

hoşgeldin sende raptor kardeşliğine
msn varsa ekle beni hayırlı olsun kaça aldın makinayı ne renk kaç km de
ehliyetin var mı biraz bilgi, verirmisin

kac km de delındı senın okan kardes

6000 km de delindi..ama a kadar korkulacak bişi diil bence çünkü ilaç attınmı halloluyo adamlar reklem olsun diye tornavidayla deliyolar radyatörü ilacı atıyolar kocaman deliği bile kapatıyo valla... tabiki garanti hakkımız olduğu için değiştiriyoruz radyatörü ...

sarıkayalar firmasının değerli elemanlarından Cihan beye canayakın tavırlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım ...:rendeer:

Son düzenleme:
SATILIK REGAL RAPTOR DADYW 250-9B

ÇANAKKALE VE BALIKESİR BÖLGESİNE MOTORSİKLETİ GETİREBİLİRİM... AÇILMIŞ EGZOSLAR, GÜÇLENDİRİLMİŞ FAR, GÜÇLENDİRİLMİŞ KORNA, ÖN TARAFA SOSİS, ARKA ÇANTALAR, BAKIMLARI SERVİSTE YAPILMIŞTIR... 8000 KM DE VİBRASYON 0... İTİNA İLE RODAJI YAPILDI... SADECE ASFALT ZEMİNDE KULLANDIM... 3750 DİYORUM AMA BU SİTEDEN ULAŞAN ARKADAŞLARA İNDİRİM YAPACAĞIM... MSN ADRESİM [email protected]

dsci0042uk0.jpg

yok mu bu motoru alan? 3000 km de gıcır gıcır.Garajda yatıyor.sadece 3,500ytl
bayideki 5.500 e maloluyor:queen:
cep :05337627780:cat:

Arkadaşlar çok acil nakite ihtiyacım var.2005 4000 km.de Siyah DD 250E-9 bir an evvel satmam lazım.3.150 YTL.
İrtibat.0.544.2546700/Erkin
Not: Noter satışı aynı gün yapılacaktır.

Arkadaşlar motosiklet .net formunda satış yapabilmeniz için zaten bir bölüm var lütfen orayı kullanın bu sekilde forumun kabarmasına yol acıyorsunuz ve takıbı zorlasıyor lütfen diyorum :silent:

balikesir;

sizin sorununuz da buji den olabilir. bujiler bir şekilde fazla benzin ile ıslandığında, marş basınca buji kesmesi denilen hadiseye maruz kalıyorlar ve böyle bir buji tamamen kullanım dışı kalıyor. yenisi ile değiştiğinizde, çalıştığını göreceksiniz. 224. sayfada dogma; göztepeli raptor'un sorusu ile ilgili ayrıntılı yazmış.

Cry

Regalciler çoğalmaya başladı millet mevsimin son güzel havalarında vızır vızır geziyo biz yatıyoz.Yokmu başı çeken yapalım bi etkinlik milletin gözü motor görsün...

kafayı yiceeeemmmm

motor tam 3 haftadır kapının önünde uyuz köpek misali yatıyor...neymiş bujileri değişecekmiş vs...vs... gelmiyor elimden anasını satayım...ne yapayım şimdi? servis taaaa bornova da evim üçyol da...bu arada izmirde satış merkezi hariç adam gibi bir regal servisi bilen var mı? turlabo nerdesin?

mes

arkadaşım çok basit.Al iki tane buji tak bas marşa çık yola.Boşuna servis bekleme.Benim de başıma geldi,inan çok basit...haydi bi gayret başaracaksın:cat:

topuz arkadaşıma teşekkürler.bizim buralarda (ayvalık-altınova)ngk buji bulamadım.champion taktım motor çalıştı şimdi eski bujiler bitikmi yedekte dursa ilerde iş görmezmi.

göztepeli ben bornovadan serdar (DEEP İMPACT ) izmir mt'ye üyemisin acaba bilmiyorum ama artık ben şu bornovaya gitmeme kararı aldım adamlar anlamıyor abicim sadece motoru satsınlar kendine sizin semtten iyi bir motorcu bul eger arzu edersen cumartesi günü yada yarın akşam senin bujiler degiştirelim ben anlıyorum sana tel yazıyorum arzu edersen beni ara gelirim okey sonuçta biz motorcuyuz 0532 6031609

emrac kavuştunmu motoruna.

Son düzenleme:
deepimpact bu sabah alıyorum saolasın sordugun ıcın arkadslar benide listeye eklerseniz sevinirim saygılarımla HERKESE KEYİFLİ SÜRÜŞLER:cherry:

motor tam 3 haftadır kapının önünde uyuz köpek misali yatıyor...neymiş bujileri değişecekmiş vs...vs... gelmiyor elimden anasını satayım...ne yapayım şimdi? servis taaaa bornova da evim üçyol da...bu arada izmirde satış merkezi hariç adam gibi bir regal servisi bilen var mı? turlabo nerdesin?
Kardesim ne yaptın dedıklerımı yaptınmı yap artık daha fazla yatmasın motorun ıcım sızlıyor boyle haberler alınca

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar