Kablo sorununa bişey diyemiyecegım. Ama kesinlikle ısınmaması lazım servise gidip tam manası ile göster. (ne demek bulamadılar bulmalılar....Ali'ye göster bu uretim hatası gibi)
Fazla yakması benimde başıma gelmişti 200 km de yedek depoya düşüyordu (egsozlar değiştirdiğim ve anlamadığım için normal diyordum ama burda 300 km duyunca ....) sorunu Ali Usta buldu debriyaj kacırıyor (kullanım hatası) değiştirdiler sorun bitti. (Su an 265 km de yedeğe geçiyorum.)
Egsoz da kesmek çözüm değil..(bence) git ercana komple değiştir sesi duy....(%10-15 fazla yakmayıda gözönüne al...)
Adi kurt benim motorun sesini biliyor... (Kesin çözüm.)
Cam taktırmadım ama Adikurt'un takdırdığı ,su ana kadar gördüklerimin içinde en iyisi....
Valla ben geçen sene yaz kış devamlı kullandım. butun sene ustu açıktı akşam gelince cok yağmur var ise brandayı seriyordum.. su an tek bir pas bile yokk..
Yapman gereken arada sırada motoru sevecenn okşayacaksın..

(ayda veya 1,5 ayda bir yeterli)
Piyasada satılan nikalaj-krom parlatıcı - temizleyiciler var al birtane ve nikalajlı kısımları sıl.
WD40 denen spreyden al ve paslanma ihtimali olan yerlere (vidalar ve özelllikle fanların uzerindeki vidalara hatta fanların içine motor bölümündeki ufak vidalara , amortisör yaylarına , sınyallar üzerinde ve arkasında bulunan vida ve somunlara sık ...
Ayrıca ıyı bir cila (Boya koruma öz olan) depo ve çamurluklara uygula...
Bu sekilde sorun olmaması lazım. Ben oyle yapıyorum.
Lastiklere ise ben ön 2,2 arka 2,5 bar basıyorum
QUOTE]
çok teşekkür ederim arkadaşım:rendeer:
hemen dediklerini uygulayacağım önce şu wd40 pas ilacını bulmam lazım sorada diğerlerini alacağım yaza doğruda buluşmalar olursa RR cılar olarak toplanıp birbirimizi tanımamız lazım bu arada benim motor 2900 km oldu hala vibrasyon war ne iş anlamadım???
herkese hayırlı sohbetler
not: cevap biraz geç oldu her zaman giremiyorum ondan