muhendis1959' Alıntı:
Bu servisten fiyat alabilirmisiniz, o kadar yolu gitmiyelim, Ünal usta 45YTL ye yapmış hepsini,
ben her iki usta ilede,, motorlarına genel olarak bakım yaptırmak isteyen arkadaşlar adına konuştum zaten...her iki ustanında bakım öncesi randevu
almak adına ön bilgileri var...
tamer usta ile bakım ücretinde grup sayılabileceği için indirim istedim...kendisi
gerekeni yapacağını söyledi..ücreti ise sanırım 50-60 ytl arasında olabilir..yinede gelmeden önce grup adına ücret işini bir kişi konuşarak fixleyebilir.tabii tek tek motorlara neler yapılacağınıda öğrenerek...
kendisi işinin uzmanı bir arkadaşımız...işyeri tam profesyonelce..motor liftine kadar her şey mevcut..zaten işyerindeki ciddiyeti ilk bakışta hemen fark ediyorsunuz...
yalovadaki ünal ustada öyle..oda bu işin uzmanı..işletmesi dört dörtlük..tamer usta için yazdıklarım
ünal usta içinde geçerli..aynı şekilde konuşunuz..yalnız ünal usta ile ücret konuşmadım...
ancak şu elektronık cihaz işine hala kafam takılıdır...
bizim araçta bu tür ekipman ,,sensör yani cihazla veri alış verişi yapacak bir
sistem yok..hangi test cihazını nereye,nasıl bağlayacaksınız merak ediyorum..
eğer egzost için emisyon değerlerini ölçmek içinse o ayrı bir konudur...ve elinizde bu olmalı diye bir değer aralığı olmalı...oda yok...
yalovadaki muhsin kardeşin motorundaki durum biraz farklı..
yazılanlara göre her iki silindirde senkronizasyon bozukluğu varmış..ve her iki
karbüratöre müdahale ederek çözüm sağlanmış.bu arada süpap ayarıda yapılmış ve her şey elden geçmiş..
ama her motorda bu sorun olurmu ?bence olmaz..eğer sizlerin motorundada bu işlem yapılırsa ve sorun varsa ve sizlerde bunu teyid edersenız bu sorunun ta kendisi olur zaten
yalovadaki ünal usta bizim için referanstır çok şey anlatmaya tarif etmeye gerek yok muhsinin motoruna ne yaptıysan aynısını bizim motorlara da yapın lütfen diyecekseniz telefonunu tekrar veriyorum..
0226 352 77 99 işyeri çiftlikköyde biraz içerde kalıyor..yol tarifi alınız..
ama buraya giderseniz ikişerli gidin..batistanın bu konudaki fikri çok doğru..çok kişi olmak zaman bakımından ve işçilik bakımından uygun olmaz
ister kartalı ister yalovayı tercih edin...yada bir başka yeri......bende merak ediyorum motorlarını bu bakıma sokanlar için neler değişecek....
Topuz' Alıntı:
arkadaşlar, bizim greatwhiteshark'tan haberi olan var mı acaba?
ben zaman zaman görüşüyorum.kendisinin bir kaç ülke için yurtdışına yerleşim planı var..yakında formda yazar sanırım..kendi daha iyi anlatır...