regal_emre;
soruma cevap alana kadar yenileyeceğim. emre ltd. çalışanı olduğunuzu anlamış bulunmaktayım.
"topik önceki sayfalarında emre ltd.şti. için, "çinli firma galiba sarıkayalardan bahsetmemiş, farkında olmadan bayilik almışlar" gibi yazılar yazıldı. sizler gibi tecrübeli firmaların, pazar araştırması yapmadan, rakipler kimlerdir öğrenmeden böyle bir işe girmediğini biliyorum. dolayısı ile bu asılsız bir söylemdir. böyle olmasına rağmen bu konuda, bu topikten haberdar olan siz bile bir açıklama yapmadınız. bu topikte sarıkayalardan bol bol bahsediliyor. umarım bu hususta bir açıklama yaparsınız ve aslında biz okuyucuların yanıldığını ifade edersiniz. çünkü biz kullanıcılar, basit bir şey alırken bile bir çok araştırma yapıyoruz. sizler gibi büyük firmaların böyle basit bir araştırma yapmaması düşünülemez. regal parçaları getirecekseniz, Türkiye de regal aleminin içinde olan herkes bilir ki "sarıkayalar" diye bir firma var. sizin bunu bilememeniz mümkün değil. eğer mümkün ise, sizin ciddiyetinizden de şüphe etmek gerekir."
diye sormuştum. neden soruyu cevaplamıyorsunuz. yani siz şimdi hiç piyasa araştırması yapmadan, cumburlop "regal raptor" işine girdiniz öyle mi? öyle olmadığını açıklamanız sorun mu oluşturuyor acaba? burda her arkadaş bildiğini yazar. bizi aydınlatmanızı bekliyoruz.
Kaldera;
dişliyi değiştirmenizi tavsiye etmem. siz zaten hızı seven birisi değiliniz.
wkemal;
benim yazıdan bir alıntı yaparak "... bu konuyu daha önce gündeme getirmiştim.." manasında bir ifadeniz olmuş. yazınız gözümden kaçmış olabilir ancak, ilgili sayfa için tekrar link verebilir misiniz?
arkadaşlar, bizim greatwhiteshark'tan haberi olan var mı acaba?