sevgili arkadaşlar gözlemlediğim bir sorun hakkında duyuru yapmak istiyorum buradan...
özellikle daha önce motorda tecrübesi olmayan ve yeni motor alan arkadaşlar
buradan yazdıklarımı olmazsa olmazların arasına katın..
yoğun trafik içerisinde motor kullananların büyük bir çoğunluğu anlamadığım bir sebebten dolayı sürekli olarak yolun ensağından gidiyor..bazen emniyet şeridinden gazlayıp onlarca aracı hepimiz geçiyoruz...
ancak emniyet şeridini kullanamadığımız zaman kesinlikle emniyet şeridinin üzerinden yada hafif solundan hareket halinde olmayın. telafisi mümkün olmayan kazalara davetiye çıkarmayın. sakın bu şekilde kendinizi alıştırmayın arkadaşlar.
yolun kendi şeridimizde tam ortasından gidin trafiğin akışını bozmayacak süratte..bu şekilde riskiniz olmaz...ama arkadaki araçlara yol vermek adına yolun sağına geçip çizginin üzerinden gitmeyin..arkadan gelen araçların sizden bir üstünlüğü yok...bazıları önünde motor görmek istemiyormuş gibi ısrarla far yakıyor korna çalıyor.çoktaa tın yanii(önümde ne işin var sağdan gitsene der gibi)
aldırmayın bu insan hayvanlarına stress yapmayınsakın,, yolun sağına geçmeyin,tam ortadan gaz basın..arkanızdaki aracı kafanıza takmayın o sizi sollayıp geçsin acilse.yolvermek için sıkıntıya düşmeyin.
sakın unutmayın çok önemli bu arkadaşlar...kaza haberi duyup üzülmeyelim hiçbirimiz.... kendi şeridimizde tam ortadan
ben deneyimi olmayan arkadaşlarıda anliyorum.kenardan kenardan gideyim zaten acemiyim bir terslik olmasın madara olmayalım gibi bir durum içersinde oluyolar..belli bir süreyi atlatana kadar bu böyle oluyor.daha sonrada alışkanlık haline geliveriyor...zaten doğruyu bilen biliyor ama bu süreç bitene kadar kimseyi üzmeyelim...kendi şeridimizde tam ortadan
GreatWhiteShark' Alıntı:
Bu arada emniyet şeridinden giden KÜLTÜRSÜZ! 4 tekerlere ceza yazmaya başladım...
ben bunu yaklaşık bir yıldır yapıyorum sevgili dostum..istanbulda olduğum zamanlarda yani.özellikle kozyatağı tem çıkışından taa ümraniyey kadar boyna yazıyorum..ve gördüğüm ilk ekip otosuna teslim ediyorum....banada şubede bunlara tek tek ilgili maddeden ceza tutanağı hazırlanıyor diye cevap veriyorlar.: