TycOOn' Alıntı:arkadaslar yalova gezimiz sırasında yakından incelediğim dadyw rr yi çok beğendim birtanede ben alayım dedim. Gazi bana en yakın şube gittim gaziye elinde var motor ama bendeki hsbc kk pos makinesi olmadığından geçmedi. Aykonu aradım karşıma çıkan murat bey bütün kkler var bizde gel buraya dedi. özellikle sordum hsbc varmı diye "var" dedi. Bende gaziye gittim aykonda varmış oraya ödeyim senden alayım motoru dedim olur dedi. gazi aykonu aradı bu sefer murat bey bizde hsbc pos makinesi yok dedi. şimdi ben mecidiyeköye gitsem boşuna gitmiş olacaktım. ulan pek sayın okul çocuu madem yok beni niye çağırıyosun! neyse kimde var diye bütün şubeleri tek tek arayan gazi hiçbirinde olmadıgını ögrendi geriye bi tek şavlı kaldı telefon devamlı mesgul. daha sonra ben aradım konuştum pos makinesi oldugunu "gel burada öde, gaziden al motoru yada bizim arac var biz eve teslim ederiz" dediler çağırdılar beni.Dün ögleden sonra baktım iş yok hava güzel atladım zatıma feribot felan derken vardım avcılara. Adamlarda bi dünya motor var fakat 1 adet bile yellowrock motoru yok. daha sonra ögrendimki bu adamlar daha önce hiç yellowrock tan motor alıp satmamışlar.neyse bana ne canım diyerek beklemeye başladım.araları geçerek anlatıyorum 2,5 saat bekleme ardından yellowrock şavlıya motor vermiyor. ya 50 adet her çeşit motor al yada babayı al diyo aykon. Şavlınında işine gelmiyo motor almak. Şavlı diyorki aykona tamam kardeşim bana motor verme ama müşteri burada yanımda 2 saattir bekliyo ona ver 1 tane diyo aykon illa diyo ya 50 tane al yada alma. herneyse ben yine motoru alamadım.
dolayısyla şavlı nın verdiği fiyat felan hep hikaye, öyle bir bayi olduğunu unutun arkadaslar. satışı bu şekilde olan bir şirketin servisi kimbilir nasıldır?
Tycoon ne yaptın abi? yıktın bütün hayallerimi. Bende avcılarda oturuyorum. Şavlıdan alacaktım motoru. Benim yanımda saga sola telefon açıyo, şimdi sipariş versen yarın burda falan diyo. Demek bunlar tiyatro ha.