Arkadaşlar RR la ilk günümü ve ilk 40 km mi sizinle paylaşmak istiyorum.
Motorumu perşembe günü akşam 4 sıralarında teslim almaya gittim, murat beyle 1 saatten fazla makara muhabbet ettikten sonra, tuncay beyle benzin almaya gittik, kendi motoruma siftah artçı olarak başladım arkadaşlar

, benzini aldık ve aykona dönüşte tuncay bey bizi eski tabirle DEVE BAĞIRTAN derler bir yokuş çıkardı dudağım uçukladı, arabaların zorlandığı yokuşu bizimki dağılın ulen edasında bir tırmandıki hak getire :mrgreen: , şimdiye kadar vitesli motor hiç kullanmadığım için tuncay beye beni aykonun altındaki garaja indirmesini ve biraz alıştırma yapmak istediğimi söyledim, garaja indik motoru bana verdi, bende paşa paşa oturdum debriyaja bastım motoru 1'e aldım ve normal bir kalkış yaptım, arkamdan tuncay beyin bağırmasına ikimizde koptuk aynen şöyleydi,
"YA AL MOTORUNU S.KTİR GİT ŞURDAN BİLMİYORMUŞ" abi dedim gözünün yağını yiyeyim gerçekten ilk defa vitesli motor kullanıyorum dedim, garajın rampasında alıştırma yapmamı istedi, yalan yok 3-4 kere yokuş kalkışında stop ettirdim ama onuda kavradım hemen ortalama 45 dakika sürdü idmanım, yukarı çıkıp murat ve tuncay beyle vedalaştıktan sonra motoruma bindim kaskımı taktım ve önce mecidiyeköyün sıkışık trafiğinde aralardan sıvışarak ulusa gittim, orda küçük bir moladan sonra çevre yolundan taksime çıktım, istiklalde mesai arkadaşlarımın yanına gittim gitmez olaydım, motoru altımdan aldılar resmen, 20 kişi fotoğraf çekti cep telefonlarıyla üzerine binip, motor hakkında bilgi vermemde 1 saaten fazla sürdü tam bayılma noktasına gelmişken allah işinizi rast getirsin dedim ve kaçtım hemen :bounce: , sonra semte geldim 1-2 turda burda attım ve sonra motoru garaja dinlenmeye bıraktım ilk gün ve ilk denemede 40 km yol yapmışım. Arkadaşlar bu gerçekten tarifsiz bir duygu öncedende imkanlarımız müsait olsaydıda daha önceki yıllardan motor sahibi olabilseydik(olanlara lafım yok

. Motora gelince arkadaşlar gerçekten bir canavar, virajlarda çok güzel yatıyor(abartı yatış değil) güven veriyor ve aşırı havalı, çevre yolunda belediye otobüsünün yanından geçerken en az 20 kafanın bana baktığını görünce utandım valla

, işte böyle arkadaşlar.
Ha birde birşey söylemek istiyorum, Aykonun garajında siyah bir raptor ve bu büyük ihtimalle GWS abimizin motoru, neden derseniz siz farlarından tanıdım bildiğim kadarıyla başkasında yok, motor çok tozlanmıştı, benim regalle yanına yaklaştım ve tozlu deposunun üzerine parmağımla AIR BRUSH yaptım :queen: yan olarak büyük harflerle GWS yazdım :bounce: GWS abime ve sizlere saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum arkadaşlar, ALLAH TEKERLEKLERİNİZİ DÜZ BASTIRTSIN İNŞALLAH...