grave' Alıntı:kitapçığı berbat bu motorun. 10 sayfa A4 kağıdının 1/4. yani toplasan 2 sayfa A4 kağıdı yapıyor. küçücük bir fotograf makinasının bile 600 sayfalık kitapçığı var. işte buda firmanı bu işe verdiği önemi gösteriyor.
arkadasım ben motoru aldığımda sadece faturasını verdiler ne kitapçık ne garanti belgesi nede bakım çizelgesi diğer çin malı motorlarda bunlar mevcut bu hafta sonu 500 km bakıma gireceğim bunlarıı servis mi veriyo? yada kım verıyo bilgi verırsen..
uzman_1907' Alıntı:arkadasım ben motoru aldığımda sadece faturasını verdiler ne kitapçık ne garanti belgesi nede bakım çizelgesi diğer çin malı motorlarda bunlar mevcut bu hafta sonu 500 km bakıma gireceğim bunlarıı servis mi veriyo? yada kım verıyo bilgi verırsen..
grave' Alıntı:1907 şimdilik sana irsaliyeli fatura vermişlerdir buda normaldir. bakıma gittiğinde servisine hatırlatırsın. sanırım sarıkayalar adına düzenlenmiş kitapçığı garanti belgesini aldığın yere gönderiyor. onlarda motor ve şasi numarasını kitapçığa yazıp kargo ile adresine yolluyor. en azından bana öyle yaptılar.
sen yine elden almayı dene çünkü kargo parasını sana ödetiyorlar![]()
![]()
![]()
Ben de Bostancı'dan aynı fiyatı aldım.fahricin' Alıntı:Yeni Raptorlanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Yakında bende inşallah Raptorlu biri olma ayrıcalığına kavuşacağım. 4.400 plaka ruhsat dahil. Şavlı otomotivde
arkadasım o alet aku sarj aletine benziyo ve eğer öyleyse o fiyat biraz fazla gibi geldi bana...Topuz' Alıntı:tycoon; aykon motor'un web sitesi vardı. hala var mı bilmiyorum. senin sorduğun soruyu ben aylar önce sormuştum. adresi ne diye. cevap olarak, "forumun eski sayfalarına bak" diye yazıldı. forumda o zamanlar itibariyle yine böyle kalabalık sayfalardan oluşuyordu. işin yoksa, aykon web i ara. forumda arattırma yaparak aykonlar çıkıyor ama.. hangi mesajda epey bakmak lazım. bir bilen çıkıp da yazamadı o zamanlar itibariyle. aykon'a giden arkadaşlar zahmet olmaz ise.. bu sorunun cevabını verebilirler.
bu arada, bir arkadaş motorun deposuna dizlikli temas halinde, temas edilen yerlerde boya-vernik tahribatı olduğunu yazmıştı ve çare soruyordu. hatırıma geldi ki; bazı kullanıcılar, depoyu bir kılıf ile örtüyorlar sürekli olarak. mesela, siyah renk bir muşambadan dikilmiş bir kılıf geçiriyorlar. aramızda böyle yapanlar var mı acaba?
bana mail olarak gelen bir adres var. motosiklet akülerine de uygulanan bir sistem ile ilgili bilgiler var. böylece akü bitme derdi olmuyormuş. ismi; Akü conditioner miş. bir kontrol ediniz. faydalı bir şey mi acaba? bu işten anlayan arkadaşlar yanıtlayabilirler belki.
http://www.btdepo.com/DisProduct.asp?Pid=MOBITRONIC MBCC-100
grave' Alıntı:LÜTFEN DİKKAT!!!
Arkadaşlar bu topiçin devamlı şişmesinden ötürü sadece gezi yazılarımızın konuşulabileceği bir topiç açtım istanbul'lu regalci arkadaşlara. lütfen kendi çapımızdaki gezilerimizi burda organize edelim. teknik sorunlarıda burda halletmeye çalışalım.
yeni topiç Moto Sohpet bölümünde, İSTANBUL ''Regal Raptor'' ÇETESİ... (MT) adı altında lütfen istanbul'lu arkadaşlar okusun... yeni topiçimiz aşağıda...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13950
fahricin' Alıntı:Selam, ağustosta regalleneceklerden biride benim inşallah. Önce ehliyet diyorum ben.
Arkadaşlar iyi bir koruyucu giysi, dizlik eldiven vs almak istiyorum. Avrupa yakasında nerede satılır ve kaç paradır bunlar?
Motor alana kadar bari diğer eksikleri tamamlayayım.