Nice 40.000 km ler göresin kardeşim. Bende de Asya pars 250 DD250E-9B var. Yani Regalin aynısı. Ben de eğer mümkünse 40.000 km yi görmek isterim motorumla. Seni en çok uğraştıran şey ne idi. En fazla başına gelen sorunları biraz bahsedebilirsen çok aydınlatıcı olacak. Uzun yola çıktın mı, anlatabilir misin? yorumlarını dört gözle bekliyorum. Kal sğlıcakla.
iyi dileklerin için öncelikle teşekkürler
valla motorumda beni en çok uğraştıran şey olarak karbüratör oldu sanırım çok yakmasından şikayetim var biraz ama ayarlardan kaynaklandığınıda biliyorum ama karbüratör ayarını çok iyi yapabilcek bir usta bulamadım diyebiliriz gerçi çokda aramadım :mrgreen:
ilk başlarda motorumun farı yetersiz geliyordu ama o sıkıntıyı az bişi atlattım sonra şöyleki ; benim servisdeki ali usta ön farın içini h4 ampul takacak şekilde değiştirdikten sonra bi nebze olsun daha iyi oldu farım
eskiden olsa nerdeyse mum ışığı kıvamında gösteriyordu h4 olunca baya fark etti
bu aralar bazı arkadaşlarım xenon takmam konusunda ısrarcı ama korkum aküyü yer diye ne yapcam bilmiyorum şimdilik beklemede
ön ve arka lastikleri değiştim yol tutmama durumumum düzeldi
valla ne bileyim düşünüyorum düşünüyorum aklıma bişi gelmiyo
ama motorumda bana öyle çok sorun çıkartmadı yav

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 ----------
Nice 40.000 km lere inşallah...
Merak ettiğim ; bu 40.000 km içerisinde rektifiye yaptırdınmı ? yaptırmadıysan yağ yakma gibi bir problem yaptımı acaba ?
rektefiye yaptırmadım yağ yakma problemi oldu ama sibopları ve segmanlarını değiştirdim bi ara sora kesti
geçenlerde gene yağda eksilme oldu ama ben yağı 3000km de bir değiştiriyorum ustam ise 2000km de bir değiş diyor
2000 de bir değişirsem yağ eksiltme yapmaz diyor ki yağ eksiltme genelde 2000 km den sora başlıyor:silent:
kullandığım yağ castrol 15w 40