Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
goya' Alıntı:
TURLARA SİZLERLE KATILA BİLMEM İÇİN NE KADAR DAHA TECRÜBE SAHİBİ OLMAM LAZIM BANA BUNU SÖYLERSENİZ SİZE AYAK BAĞI OLMAK İSTEMİYORUM.
Motoru kullanabiliyorsan, yalnız başına cadde sokaklarda gezebiliyorsan turlara çok rahat katılabilirsin. Toplu sürüşlerde 60-80 km/saat arası bir süratte seyredildiği için ayak uydurmak çok kolay. Ayrıca olası bir aksilikte sana yardımcı olabilecek 100 motorun varlığı büyük bir rahatlık verdiği için sürüş esnasında daha güvenli hissediyorsun.
Kısacası MotoGP'ye bekliyoruz!

arkadaşlar.. bazı sorular cevapsız kalıyor. zahmet edip cevaplarsanız memnun olacağım. bu arada forum da bir güzel törpülenmiş.

1. arka lastik için hava 36 olarak vurulmalı diyor.. kitapçık. iki kişi binildiğinde bu hava yeterli mi?
2. batista123; taktırdığınız egsozun içi gerçekten boş mu ve kaç tl ödediniz.

teşekkür

bana verdiğiniz destek ve güven için tşk.arkadaşlar inşallah en kısa zamanda tur düzenlerseniz gelicem bende aranıza.

Topuz' Alıntı:
arkadaşlar.. bazı sorular cevapsız kalıyor. zahmet edip cevaplarsanız memnun olacağım. bu arada forum da bir güzel törpülenmiş.

1. arka lastik için hava 36 olarak vurulmalı diyor.. kitapçık. iki kişi binildiğinde bu hava yeterli mi?
2. batista123; taktırdığınız egsozun içi gerçekten boş mu ve kaç tl ödediniz.

Bir kitapta tandem biniş için 3 PSI daha fazla hava basılması gerekt,iğini okumuştum.
Egzost olarak da MyWay de egzost u gördüm. Ses 10 numara fakat çok çok ince egzost. İnceliği nedeni ile de bana göre uyduruk görünüyor.

Herkese slm...
arkadaşlar bu motor için uzun yolda kullanmak için ne tür bi kask almam lazım marka olarakda yardımcı olurmusunuz.

Batista'nın yaptırdığı egzozlar bana da çok uzun göründü, bir de ben motorun orjinal halinin bozulmaması düşüncesindeyim. Zaten ses takıntım da yok. Ama herkesin kendi zevki tabii...

bekle ankara

Bilge®Gölge' Alıntı:
Gölgenin Seyir Defteri: Km.2,900

Petitfalcon kardeşim

Sigortayı, konvansiyonel soketli sigorta ile değiştirebilirsin. Benim ilk yaptığım işlemlerden birisi bu olmuştu. 15 amperlik sigorta takıyorum. Hem kullanışlı, hem de bütün benzin istasyonlarında yedek bulabiliyorsun. Dişi soket yuvasıyla birlikte alıp, cam sigortanın iki kablosuna bağlaman gerekiyor.

Ankara' dan MotoGP' ye gidecek RRcılar var mı bilmiyorum. Ben Pazar günü yarışa geliyorum. Cumartesi günü öğlene doğru yola çıkacağım. Buradan katılmak isteyen arkadaşlar varsa beraber gidebiliriz. İstanbullu RRcı dostlarımızın, MotoGP için organizasyonlarını takip ediyorum, uygun bir buluşma koordine edilirse (motosiklet.net buluşması bence bir miktar geç...) ben de iştirak ederim. İstanbul grubu, buradan takip edebildiğim kadarıyla baya organize olmuş durumda; bir kaç kere aktivite düzenlediler ve çok güzel dostluklar kurdular. Ankara ekibini temsilen, kendileriyle tanışmak isterim.

Bu arada, nihayet Ankara' lı RRcılardan sesler yükselmeye başladı, burada kimse var mı diye... Başarabilir miyiz bilmiyorum, ama bir liste oluşturmaya başlasak diyorum:

Lakabı, Adı, Yaşı, Mesleği, Motor Modeli, Renk, Plaka, Semt, Şehir
Bilge®Gölge, Şenol, 37, Uçak Mühendisi, RR2250 Class, Siyah, 06ET7744, Eryaman-Ankara

Şu anda hatırıma gelenler
watercolours.......
delitay.............

Bu listeleme işini pratik nasıl yaparız bilmiyorum ama Ankaralılar bilgilerini yazarsa bu mesajın altına ekleyim...
şu an mardindeyim ama hazirandan sonra ankarada olacağım
sculpture hamdi 32 memur dadyw 2509e kırmızı plaka henüz yok d.evler

Sculpture' Alıntı:
Herkese slm...
arkadaşlar bu motor için uzun yolda kullanmak için ne tür bi kask almam lazım marka olarakda yardımcı olurmusunuz.

Kaskı uzun yok, kısa yol diye ayırma.
Kask en önemli güvenlik donanımıdır motordaki.
Bu nedenle telmaşa, çin malı, motorla birlikte hediye edilen kasklar yerine; kendini ispatlamış, güvenilirliği dünyaca kabul edilen, mümkünse full face bir kask almanızı öneririm.

Sculpture' Alıntı:
şu an mardindeyim ama hazirandan sonra ankarada olacağım
sculpture hamdi 32 memur dadyw 2509e kırmızı plaka henüz yok d.evler

Dostum bende Ankara yenimahalle den murat gri class'ım var :bounce:
Kaç hafta yırtındım buralardsa Ankaradan kimse yokmu diye bak bulduk birini sonunda :cat:

kask için yardım

Freak' Alıntı:
Kaskı uzun yok, kısa yol diye ayırma.
Kask en önemli güvenlik donanımıdır motordaki.
Bu nedenle telmaşa, çin malı, motorla birlikte hediye edilen kasklar yerine; kendini ispatlamış, güvenilirliği dünyaca kabul edilen, mümkünse full face bir kask almanızı öneririm.

fulface derken marka önerebilirmisiniz...

Sculpture' Alıntı:
fulface derken marka önerebilirmisiniz...

Aslında marka bütçen ile orantılı.
Arai derim mesela bütçen çoksa.
Yok o kadar ayıramam dersen sıra ile "benim önerilerim" şunlar olur:
Shoei
Schubert
Nolan

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Popüler başlıklardaki mesajlar Moderatorler tarafından takip edilmektedir, belli bir zaman içinde önemini yitiren ve başlığı şişiren mesajlar bir düzene sokmak için Moderatorler tarafından silinir. Genelde bu silinen mesajlar başlıkla ilgili olmayan ve silinse dahi başlığın içeriğine herhangi bir zarar ve yararı olmayan mesajlardır. Burada amaç üyelerin bu konu hakkında bilgi almak için bu başlığa girdiklerinde %50 si boş muhabbet olan 20 sayfayı okuyacaklarına %100 ü bilgi ve deneyim dolu olan 10 başlığı yorulmadan ve sıkılmadan okumalarıdır.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Regal-raptor Sahipleri adında bir başlık var moto sohbette buluşma etkinlik le ilgili yazıları o başlıkta duyurabilirsiniz bu bölüm sadece motor hakkında deneyimler içindir.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9064

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Clint'in (kendisine tekrar teşekkür ediyorum) tuttuğu RR dosyasına bakınıyordum da şimdi, henüz ilk sayfalardan iki şey dikkatimi çekti:
1) Jikleyi el ile tutmanıza gerek yok, eğer durmuyorsa sorun var demektir... Servise baktırınız...
2) Motoru kırmızı düğme ile stop edin ama arkasından anahtarı da kapatın... Anahtarı uzun süreli açık durumda bırakmayın...

Benim jiklem çektiğim yerde durmuyor hala. Elle tutmaya alıştım ama alışmadan önce Ali Usta'ya durumu aktardım. Bunun normal olduğunu, endişe etmemem gerektiğini, (burası çok ilginç) içindeki tel paslanınca istediğim gibi olacağını yani bıraktığım yerde duracağını söyledi! RR kullanıcısı bir kaç arkadaştan kimisi bıraktığı yerde durduğunu, kimisi durmadığını, biri ise normal şartlarda bunun mümkün olmadığını söyledi. Çok da umursamıyorum ama merak da ediyorum.

Kırmızı düğme ile kapatıyorum motoru her seferinde. Motoru bırakıp gitmeyeceksem genelde kontağı kapatmayı da unutuyorum (kısa süreli). Hatta son Çanakkale gezimde kontağı açık unutup (anahtar üstünde haliyle) eve girdim. Yaklaşık 4 saat sonra motorun başına döndüğümde çalınmadığına sevinmekten bir sorun olup olmayacağı aklıma bile gelmedi. Neyseki tek marşta çalıştı ve sorunsuz bir şekilde kullanabildim. Konuyla ilgili teknik bir bilgim yok. Nedir burda olay, bir bilen varsa bir el atsın!

hjc gayet iyi markadır. hem diğer üst sınıf kasklara göre ucuzdur, hem de kalitelidir. cl-14 modeli iyidir ama motomax her modeli getirmiyor. ben hala bekliyorum mesela.

yav arkadalara buraya resmı nasıl ekleyebılırım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler şimdiden

demonicdreams' Alıntı:
Clint'in (kendisine tekrar teşekkür ediyorum) tuttuğu RR dosyasına bakınıyordum da şimdi
demonicdreams' Alıntı:
Rica ederim, zaman zaman bu foruma girip dosyaya yeni bilgileri aktarıyorum, ileride bu bilgileri forum modundan çıkarıp bir el kitapçığı haline sokmayı düşünüyorum. Sanırım iyi olacak üstelik de "kullanıcıların deneyimleriyle oluşmuş bir el kitapçığı":cat: , o zaman o düzenli haliyle tekrar yollarım isteyenlere ya da o haliyle belki siteye koyulur (umarım buna el atmaya da vaktim olur ilerde). Bu arada tekrar tekrar başta GWS ve Kaldera olmak üzere foruma teknik bilgi veren ve yeni kullanıcılara yardımcı olan tüm RR dostlarına saygılar... Ağustos ya da Eylül gibi motorumla da aranızda olacağım umarım.:)

Bu arada Demonic, Ali Usta'nın "içindeki tel paslanınca istediğin gibi olacak" yorumu da tam Türk usulü olmuş valla, bravo...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar