camadan' Alıntı:peki hjc nasıl biliyormusun
Maalesef HJC markasını bilmiyorum, duymadım.
Bilen bir arkadşımız varsa yardımcı olabilir.
camadan' Alıntı:peki hjc nasıl biliyormusun
Sevgili ahmetözgür;Sana Regal'inle zevkli,kazasız sürüşler diliyorum.Tekrar hayırlı olsun.Lütfen dikkatli kullan ve kaskını mutlaka tak.Bu arada Regal'lerini yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.Sevgili Regal'ci dostlarım,daha büyük cc motosiklet kullanma arzumu daha fazla frenleyemediğim için,çok sevdiğim ve beni hiç yormayan,sekiz aylık birlikteliğimizde bana çok hoş anlar yaşatan nazlı kızım Karatay'ımı,O'na en az benim kadar iyi bakacağına emin olduğum Ahmetözgür'e verdim.(Sattım diyemiyorum,ağır geliyor)Eğer kabul ederseniz(ki başka çareniz yok,atsanız atılmam,satsanız satılmam) Honda cbf 500'ümle gene sizlerle olmak istiyorum.Hepinizi saygıyla selamlıyorum.ahmetözgür' Alıntı:Bende bugün aranıza katılıyorum.Sıtkı abimin (güven61) motorunu bugün teslim alıyorum
Pişman olmayacağımı düşünüyorum.Başlangıç için çok iyi bir olduğuu düşünüyorum.Daha sonraki motorum ise Fz1![]()
Benden ve bir çoğumuzdan eski bir Regal'ci olarak herzaman bizimle olmanı isteriz tabii ki. Sana danışabileceğimiz bir çok şey olacaktır. Honda CBF500'ün hayırlı olsun. Kazasız belasız, güvenli ve keyifli sürüşler!guven61' Alıntı:Sevgili ahmetözgür;Sana Regal'inle zevkli,kazasız sürüşler diliyorum.Tekrar hayırlı olsun.Lütfen dikkatli kullan ve kaskını mutlaka tak.Bu arada Regal'lerini yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.Sevgili Regal'ci dostlarım,daha büyük cc motosiklet kullanma arzumu daha fazla frenleyemediğim için,çok sevdiğim ve beni hiç yormayan,sekiz aylık birlikteliğimizde bana çok hoş anlar yaşatan nazlı kızım Karatay'ımı,O'na en az benim kadar iyi bakacağına emin olduğum Ahmetözgür'e verdim.(Sattım diyemiyorum,ağır geliyor)Eğer kabul ederseniz(ki başka çareniz yok,atsanız atılmam,satsanız satılmam) Honda cbf 500'ümle gene sizlerle olmak istiyorum.Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
djwish' Alıntı:herkese oncelikle merhaba.....ben de bir rr sahibi olmak istiyorum ama ankarada nerde nasıl ve hangi fiyata bulabilecegimi bilmiyorum....4000 ytl civarinda butcem var ve en uygun(en guzel)olarak bu motoru gordum....bana bılgı verırsenız en kotu 2 hafat ıcınde aranıza katılmayı ısterim....simdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim.....saygilar... :bounce:
MACGYVER' Alıntı:Selam arkadaşlar sizlerle regalimde yaptığım son değişiklikleri paylaşmak istiyorum. Yeni sislerim nasıl olmuş yada olmuşmu yorumlarınızı bekliyorum.
Buarada servise çok güvenmeyin dikkat edin adamlara itimat etmeyin benden söylemesi!!!