Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selam arkadaşlar sizlerle regalimde yaptığım son değişiklikleri paylaşmak istiyorum. Yeni sislerim nasıl olmuş yada olmuşmu yorumlarınızı bekliyorum.
Buarada servise çok güvenmeyin dikkat edin adamlara itimat etmeyin benden söylemesi!!!

farklı açılardan yeni sis lerimin resimleri bunlar:wiinkk:

Buarada servise çok güvenmeyin dikkat edin adamlara itimat etmeyin benden söylemesi!!!
macgyver hayrola ne oldu. servisle ne problem yaşadın anlat bakayım....

güle güle kullan güzel olmuş farlar. bu arada korna kapağıda almışsın sanırım. nerden teymin edeceğimizi yazarsan sevinirm kib

Mcgyver sisler güzel olmuş, form olarak motorun farına uygunlar sanki orjinalmiş gibi görünüyolar. Motorumu alınca ben de yaptırırım böyle iyi oluyormuş yav...

arkadaşlar merhaba herkese. daha önce buraya küçük bi msj atmıştım ama sanırım becerememişim. neyse artık. arkadaşlar bir aksilik olmasa eğer 1,5 ay sonra ben ve en yakın arkadaşım arnıza katılıyoruz. kendimize birer RR alıp aynı tadı yaşamak istiyoruz. bu forum bu konuda oldukça yardımcı oldu. herkezin ellerine sağlık. kazasız belasız sürüşler:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaslar....
teknik olarak bende artık relaimi aldım.cumartesi mecidiye köydeki satıcıya geliyor motorlar,samırım ruhsat pilaka çarsamba gunu binicem motora.....
simdi sıra ehliyette:wiinkk:
hepiniz sevgiyle kalın.........

macgyver sis farları kaç amper akü ile ilgili problem çıkarttımı

macgyver sis farları kaç amper akü ile ilgili problem çıkarttımı

Son düzenleme:
Bende bugün rr aldım. çok mutluyum. motor çok güzel :) daha acemiyim alışamaya çalışıyorum...
Antakya / Hatay

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
ahmetözgür' Alıntı:
Bende bugün aranıza katılıyorum.Sıtkı abimin (güven61) motorunu bugün teslim alıyorum :)
Pişman olmayacağımı düşünüyorum.Başlangıç için çok iyi bir olduğuu düşünüyorum.Daha sonraki motorum ise Fz1 ;)
Sevgili ahmetözgür;Sana Regal'inle zevkli,kazasız sürüşler diliyorum.Tekrar hayırlı olsun.Lütfen dikkatli kullan ve kaskını mutlaka tak.Bu arada Regal'lerini yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.Sevgili Regal'ci dostlarım,daha büyük cc motosiklet kullanma arzumu daha fazla frenleyemediğim için,çok sevdiğim ve beni hiç yormayan,sekiz aylık birlikteliğimizde bana çok hoş anlar yaşatan nazlı kızım Karatay'ımı,O'na en az benim kadar iyi bakacağına emin olduğum Ahmetözgür'e verdim.(Sattım diyemiyorum,ağır geliyor)Eğer kabul ederseniz(ki başka çareniz yok,atsanız atılmam,satsanız satılmam) Honda cbf 500'ümle gene sizlerle olmak istiyorum.Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

MacGyver kardeş, ne kadara, nerden aldın bilgilendirebilirmisin? Direk faramı bağladın yoksa ayrıca anahtarmı taktırdın?

free_eagles kardesim birdaha okursan yazımı eleştirmek yerine fikir üretsen daha mantıklı olur.ben orada ne yazdım COKTA KATKISI OLAMAYAN yazdım.bi radyotor veya lastik vs.. den dahamı önemli tabiki yararı var zaten olmasa koymazlardı.bana bu eksozun başka yararlarının ne olduğunu yazan bir kitapçık gönderirisen sevinirim.10 senedir araba modifiyesi ile ilğileniyorum demekki eksiklerim varmış.

dün aksam regal raptor kullanan arkadasların listesi yapılmış. bilgisi olan var mı acaba..(plaka ve isim listesi):)

ben regal bulamıyorum almaya, millet harıl harıl regal alıyor. el altından mı satıyorlar bunları? nedir arkadaşlar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guven61' Alıntı:
Sevgili ahmetözgür;Sana Regal'inle zevkli,kazasız sürüşler diliyorum.Tekrar hayırlı olsun.Lütfen dikkatli kullan ve kaskını mutlaka tak.Bu arada Regal'lerini yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.Sevgili Regal'ci dostlarım,daha büyük cc motosiklet kullanma arzumu daha fazla frenleyemediğim için,çok sevdiğim ve beni hiç yormayan,sekiz aylık birlikteliğimizde bana çok hoş anlar yaşatan nazlı kızım Karatay'ımı,O'na en az benim kadar iyi bakacağına emin olduğum Ahmetözgür'e verdim.(Sattım diyemiyorum,ağır geliyor)Eğer kabul ederseniz(ki başka çareniz yok,atsanız atılmam,satsanız satılmam) Honda cbf 500'ümle gene sizlerle olmak istiyorum.Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Benden ve bir çoğumuzdan eski bir Regal'ci olarak herzaman bizimle olmanı isteriz tabii ki. Sana danışabileceğimiz bir çok şey olacaktır. Honda CBF500'ün hayırlı olsun. Kazasız belasız, güvenli ve keyifli sürüşler!

herkese oncelikle merhaba.....ben de bir rr sahibi olmak istiyorum ama ankarada nerde nasıl ve hangi fiyata bulabilecegimi bilmiyorum....4000 ytl civarinda butcem var ve en uygun(en guzel)olarak bu motoru gordum....bana bılgı verırsenız en kotu 2 hafat ıcınde aranıza katılmayı ısterim....simdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim.....saygilar... :bounce:

selam bozkurt. ben sıfır istiyorum, hem de siyah istiyorum. mallar gümrükte bekliyormuş diye duyuyorum ama sıfır alan nereden alıyor, merak etmiyor da değilim.

djwish' Alıntı:
herkese oncelikle merhaba.....ben de bir rr sahibi olmak istiyorum ama ankarada nerde nasıl ve hangi fiyata bulabilecegimi bilmiyorum....4000 ytl civarinda butcem var ve en uygun(en guzel)olarak bu motoru gordum....bana bılgı verırsenız en kotu 2 hafat ıcınde aranıza katılmayı ısterim....simdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim.....saygilar... :bounce:

http://www.yellowrockmotorcycle.com/
Bu sitede bayiler kısmında nerede hangi bayi olduğunu ve iletişim bilgilerini görebilirsin.
Kendileri fiyat konusunda sana daha doğru bilgi vereceklerdir.

MACGYVER' Alıntı:
Selam arkadaşlar sizlerle regalimde yaptığım son değişiklikleri paylaşmak istiyorum. Yeni sislerim nasıl olmuş yada olmuşmu yorumlarınızı bekliyorum.

McGayver; Sisleri nerede ve kaça taktırdın bilgi verebilir misin?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar